ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 14 Μαΐου 2016

Μούρτος: «Είμαι περήφανος για τους ημιτελικούς με τον Παναθηναϊκό»


Ο Άρης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την μεγάλη έκπληξη στους ημιτελικούς με τον Παναθηναϊκό με την πρόκριση στους τελικούς όμως ο Σπύρος Μούρτος δηλώνοντας περήφανος για την ομάδα του τόνισε πως ο αποκλεισμός δεν αφήνει πικρία στους “κίτρινους”.

Εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου μετά τον πέμπτο ημιτελικό στο ΟΑΚΑ, ο αρχηγός του Άρη αναφερόμενος στο τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων τόνισε: «Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου για όλη τη σειρά. Ήμασταν μαχητικοί και πετύχαμε κάτι μεγάλο. Δεν ξεκινήσαμε καλά σήμερα(14/5), αλλά μπήκαμε στο παιχνίδι με μεγάλα σουτ και καλή άμυνα. Στο τέλος χάσαμε από την κόπωση και από κακές επιλογές. Τώρα πρέπει να παίξουμε με τον χρόνο για να είμαστε έτοιμοι για τους αγώνες της τρίτης θέσης. Έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας. Χωρίς να είναι δικαιολογίες, ακόμα έχουμε απουσίες. Είμαστε σχεδόν ισοδύναμες ομάδες».

Όσο για το τι κρατάει ο Άρης από τους ημιτελικούς με τον Παναθηναϊκό, είπε: «Βάλαμε προβληματισμούς στον Παναθηναϊκό και φέραμε μία σειρά στο 2-2 που είχε χρόνια να συμβεί αυτό στον Παναθηναϊκό. Δεν μας αφήνει πικρία ο αποκλεισμός».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics