ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2016

Παναθηναϊκός: Συγχαρητήρια Γιαννακόπουλου σε Ιτούδη και ΤΣΣΚΑ


Ο Δημήτρης Ιτούδης κατέκτησε το πρώτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο ως head κόουτς με την ΤΣΣΚΑ και στον Παναθηναϊκό δεν θα μπορούσαν να μην χαρούν για τον “δικό” τους άνθρωπο με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την ΚΑΕ να συγχαίρουν τόσο τον κόουτς όσο και την ρωσική ομάδα.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλοντας να συγχαρεί τον έμπειρο κόουτς και την ομάδα της Μόσχας απέστειλε προσωπικές επιστολές στον Δημήτρη Ιτούδη αλλά και στον πρόεδρο της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούνιν. Μάλιστα, εκτός από τα προσωπικά συγχαρητήρια του κ. Γιαννακόπουλου και η ΚΑΕ με ανακοίνωσή της συνεχάρη επίσημα τον κόουτς και την ΤΣΣΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συγχαίρει την ομάδα της ΤΣΣΚΑ και τον Δημήτρη Ιτούδη για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας! Ο Δημήτρης είναι ένας άνθρωπος που έχει «ανδρωθεί» προπονητικά στον Παναθηναϊκό και αποτελεί μεγάλη τιμή για τον σύλλογο να βλέπει ένα δικό του παιδί να φτάνει στην κορυφή της Ευρώπης.
Για τον Παναθηναϊκό, είναι σημαντικό άνθρωποι που γαλουχήθηκαν μέσα στην οικογένειά μας και δούλεψαν σύμφωνα με τις αξίες μας, όπως είναι ο Δημήτρης Ιτούδης, να παραμένουν πρεσβευτές των ιδεών και των αρχών του συλλόγου μας. Αυτή η επιτυχία μας γεμίζει όλους με μεγάλη υπερηφάνεια!».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics