ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016

Επιστολή του Κιούση των «Ράδιο Αρβύλα» στους Αγγελόπουλους !


Ο Χρήστος Κιούσης των “Ράδιο Αρβύλα” είναι δηλωμένος Παναθηναϊκός και επειδή θέλει να παρακολουθήσει από κοντά τον τελευταίο αγώνα της καριέρας του Δημήτρη Διαμαντίδη απέστειλε επιστολή στους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο προκειμένου να παραβρεθεί στον τελευταίο τελικό στο ΣΕΦ.

Μετά τα δύο break σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ είναι πολύ πιθανό ο τελευταίος αγώνας του Δημήτρη Διαμαντίδη να είναι στο γήπεδο του Ολυμπιακού και ο γνωστός δημοσιογράφος επειδή δεν θέλει να χάσει αυτή την ξεχωριστή στιγμή απέστειλε επιστολή στους αδερφούς Αγγελόπουλους προκειμένου να μπορέσει να δώσει χωρίς προβλήματα το παρών στο ΣΕΦ καθώς είναι δηλωμένος Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά ο Χρήστος Κιούσης αναφέρει στην επιστολή του:
«Κύριοι πρόεδροι,
απευθύνομαι σε εσάς ως φίλαθλος του μπασκετικού Παναθηναικού που ετοιμάζεται να αποχαιρετίσει τον εμβληματικό αρχηγό του. Εναν παίκτη κόσμημα όχι μόνο γαι την ομάδα μου, αλλά και για την μπασκετική Ελλάδα γενικότερα. Σε αυτό το σημείο να ξεκαθαρίσω, ότι τέτοιον θεωρώ και τον Βασίλη Σπανούλη, τον οποίο ευτυχώς δε χρειάζεται να αποχαιρετίσουμε προς το παρόν.

Να που το πλεονέκτημα έδρας ευτυχώς δε σημαίνει τα πάντα, γιατί τότε όλα θα ήταν πολύ βαρετά. Εγινε break στο ΣΕΦ, έγινε break και στο ΟΑΚΑ και ποιός ξέρει τι άλλο θα δούμε σ' αυτή τη σειρά τελικών. Είναι πλέον αρκετά πιθανό το τελευταίο επίσημο παιχνίδι στη μπασκετική ζωή του Δημήτρη Διαμαντίδη να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2/6 στη δική σας έδρα. Σας απευθύνω λοιπόν το αίτημα για φιλοξενία κάπου κοντά στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να έχω την τιμή να είμαι εκεί στο φινάλε μιας εκπληκτικής καριέρας ενός τόσο μεγάλου αθλητή. Λόγω της  αναγνωρισιμότητάς μου, εξαιτίας του ρόλου μου ως συμπαρουσιαστή στην πιο επιτυχημένη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, στο “Ράδιο Αρβύλα” και του ότι είμαι δηλωμένος Παναθηναικός, κρίνω ότι για να μη δημιουργήσω προβλήματα ασφαλείας, πρέπει να σας απευθύνω αυτό το αίτημα όσο πιο έγκαιρα γίνεται. Δε σκοπεύω ούτε να κρύψω την αγάπη για την ομάδα μου, ούτε φυσικά να προσβάλλω την προσπάθεια της δικής σας ομάδας. Ισως έτσι γίνει μια αρχή για έναν υγιέστερο τρόπο αντίληψης περί αθλητισμού και μπασκετικής  αντιπαλότητας. Να δείξουμε σε όλους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ότι εμείς έχουμε το σπουδαιότερο μπασκετικό Rivalry της Ευρώπης κι όχι μια κοκορομαχία μεταξύ οργανωμένων, οπαδικών εντύπων κλπ...
Σε ανταπόδοση αυτής της χάρης, μπορώ μόνο να σας καλέσω σε έναν αγώνα παρέα με τον π. Αντώνιο Παπανικολάου και τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου, που απ' όσο γνωρίζω αγαπούν το μπάσκετ με πάθος.

Περιμένω με ανυπομονησία τη θετική σας απάντηση για φιλοξενία και δημοσιοποιώ αυτή την επιστολή, όχι για να εκβιάσω το “ναι “ σας, αλλά για να δώσω την ευκαιρία σε υγιείς φιλάθλους να εκφραστούν.

Με εκτίμηση,
Χρήστος Κιούσης».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics