ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016

Πεδουλάκης: «Ασέβεια να σχολιάζουμε τον Διαμαντίδη. Η προβοκάτσια δεν θα περάσει»


Έξαλλος ήταν ο Αργύρης Πεδουλάκης στη συνέντευξη Τύπου μετά τον χαμένο ημιτελικό με τον Άρη και δίστασε να ξεσπάσει μετά τις ερωτήσεις δύο δημοσιογράφων για τον Διαμαντίδη και όσα έγιναν στο “Nick Galis Hall”.

Δεν του έφτανε η ήττα από τον Άρη στον τρίτο ημιτελικό ο Αργύρης Πεδουλάκης είχε να... αντιμετωπίσει και τις ερωτήσεις δημοσιογράφων για τον Δημήτρη Διαμαντίδη και όσα έγιναν στο “Nick Galis Hall”. Όταν βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο κόουτς του Παναθηναϊκού αρχικά ρωτήθηκε για το φραστικό επεισόδιο που είχε ο ίδιος με οπαδούς του Άρη στη φυσούνα μετά τη λήξη του αγώνα, γεγονός για το οποίο ανέφερε: «Περιγράφετε την αντίδραση, δεν υπήρξε χειρονομία, πρώτα θα σχολιάσετε τη δράση, τις ροχάλες, τις εξυβρίσεις, τα αντικείμενα. Δεν ήθελα ν' αναφερθώ γιατί ο Άρης κάνει προσπάθεια. Πρέπει να τελειώσει αυτό γιατί δεν βρισκόμαστε στο 80 ούτε στο 90 και δεν είμαστε υποχρεωμένοι να το ζήσουμε. Είναι υποχρέωση της αστυνομίας να το λύσει. Δεν θέλω λόγω Άρη».

Στη συνέχεια, άλλος δημοσιογράφος έκανε λόγο για προκλητική συμπεριφορά του Δημήτρη Διαμαντίδη με αποτέλεσμα ζητώντας την τοποθέτηση του έμπειρου κόουτς, εκείνος να γίνει έξαλλος και να πει: «Θα αστειεύεστε... Εγώ έρχομαι χρόνια εδώ και ξέρω τι γίνεται. Αν φτάσουμε στο σημείο να σχολιάσουμε τη συμπεριφορά του Διαμαντίδη, είναι ασέβεια. Αν για έναν παίκτη που είναι πρότυπο για τα νέα παιδιά βγάλουμε ότι η συμπεριφορά του μέσα στο γήπεδο είναι απρεπής, είναι παλιά κόλπα. Αφήστε τα αυτά... Η προβοκάτσια και η γκεμπελική δεν μπορούν να περάσουν. Μιλάτε για έναν αθλητή κόσμημα».

Τέλος, όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος και την ήττα, ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε: «Ήταν ένα καλό μάθημα για μας. Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί. Είχαμε προβλήματα στο ένας με έναν, δεν χρησιμοποιήσαμε σωστά τα φάουλ, αν και είναι στρατηγική, είχαμε πρόβλημα και στο ριμπάουντ. Θα μας δώσει κάποια πράγματα η ήττα, ιδιαίτερα στα παιδιά που δεν έχουν εμπειρία από τέτοιες έδρες. Ο Δημήτρης(σ.σ. Διαμαντίδης) έχει συνηθίσει αυτόν το ρόλο, δεν είναι στην κατάσταση να παίξει πόιντ γκαρντ, δεν μπορούμε να τον καταπονούμε συνέχεια. Πρέπει τα άλλα παιδιά να βγουν μπροστά και να πάρουν μαθήματα. Πρέπει να το λύσουμε αυτό το πρόβλημα. Σωματικά και πνευματικά δεν ήμασταν δυνατοί, δεν, δεν δεν... Σαν να μην ήμασταν εδώ. Στα μεγάλα ματς ξεκινάς από πίσω. Ο Νικ (σ.σ. Καλάθης) μας έλειψε αρκετά. Δοκίμασε και πονούσε. Πιθανόν να παίξει την Τετάρτη».

Β. Χαραλαμπόπουλος: «Πληρώσαμε την κακή άμυνα»


Από την άλλη, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δίνοντας και εκείνος το παρών στη συνέντευξη Τύπου του τρίτου ημιτελικού τόνισε: «Ξέραμε πως θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Ξέραμε πως είναι μια δύσκολη έδρα. Δεν ξεκινήσαμε καλά στην άμυνα, δεν ήμασταν σκληροί και αυτό το πληρώσαμε στην συνέχεια. Αφήσαμε τους παίκτες του Άρη να βρουν ρυθμό και έβαλαν κάποια δύσκολα σουτ στο τέλος. Θα προσπαθήσουμε να κατέβουμε πιο συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι για να πάρουμε την πρόκριση για τον τελικό».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics