ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016

Τα μέτρα ασφαλείας του ημιτελικού και τα... ιδιαίτερα αιτήματα του Άρη


Η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του πέμπτου ημιτελικού του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο ΟΑΚΑ το απόγευμα του Σαββάτου(14/5, 18:00) πραγματοποιήθηκε σήμερα(13/5) με την ΚΑΕ Άρης να υποβάλλει δύο πρωτοφανή αιτήματα, τα οποία απορρίφθηκαν.

Σήμερα το πρωί στο ΟΑΚΑ με την παρουσία των εκπροσώπων της ΕΛ.ΑΣ., της ΔΕΑΒ και ανθρώπων του Παναθηναϊκού και του Άρη πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του πέμπτου και τελευταίου ημιτελικού των δύο ομάδων που θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Τα μέτρα που αποφασίστηκαν είναι τα... γνωστά σε ανάλογα παιχνίδι ωστόσο η διοίκηση του Άρη προέβη σε δύο πρωτοφανή αιτήματα, τα οποία δεν έγιναν δεκτά. Συγκεκριμένα, η ΚΑΕ Άρης ζήτησε επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας και την παρουσία συνοδών της ΚΑΕ στη φυσούνα, αίτημα που προκάλεσε μια μικρή διαφωνία και ένταση. Εν τω μεταξύ, ο εκπρόσωπος της ομάδας της Θεσσαλονίκης Παύλος Μπινόπουλος ζήτησε τα ονόματα όλων των μελών της εταιρείας σεκιούριτι που θα βρίσκονται περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου. Η πλευρά του Παναθηναϊκού απάντησε πως όλοι οι υπάλληλοι οι οποίοι εργάζονται για την ασφάλεια του γηπέδου, έχουν την έγκριση της αστυνομίας ενώ οι τόνοι ανέβηκαν ακόμα πιο πολύ όταν ο εκπρόσωπος της ΚΑΕ Άρης ζήτησε να υπάρξουν συνοδοί της ομάδας στη φυσούνα. Γεγονός που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στο παρελθόν για καμία ομάδα, όχι μόνο στο ΟΑΚΑ αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο γήπεδο. Όπως ήταν λογικό το αίτημα που ήταν πρωτοφανές δεν έγινε αποδεκτό ούτε από τους εκπροσώπους της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και της ΔΕΑΒ.

Το άλλο αίτημα της διοίκησης του Άρη η παραχώρηση από τον Παναθηναϊκό 500 εισιτηρίων κάτι που επίσης δεν έγινε αποδεκτό καθώς βάσει του κανονισμού του ΕΣΑΚΕ αλλά και του νόμου του Σταύρου Κοντονή έχει απαγορευτεί η μετακίνηση οπαδών. Μάλιστα, σε περίπτωση που η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έδινε το “οκ” τότε θα τιμωρούνταν και οι δύο ομάδες.

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics