ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016

Παναθηναϊκός: «Το πρωτάθλημα των ενστάσεων δεν θα το πάρουμε ΠΟΤΕ!»


Παρά την χθεσινή(22/5) πληροφορία που “κυκλοφόρησε” για κατάθεση ένστασης και αποχής από τον τρίτο τελικό με τον Ολυμπιακό, σήμερα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός παρόλο που έκανε λόγο για καταφανέστατη παράβαση όσον αφορά τα βήματα πριν το τρίποντο του Σπανούλη τόνισε πως δεν θα ασκήσει έφεση και θα “κατεβεί” στο ΣΕΦ για να πάρει το πρωτάθλημα.

Λίγη ώρα μετά το τέλος του χθεσινού συγκλονιστικού δεύτερου τελικού των δύο “αιωνίων” στο ΟΑΚΑ, οι πληροφορίες ήθελαν την διοίκηση του Παναθηναϊκού να καταθέτει ένσταση για την τελευταία φάση καθώς υποστηρίζει πως πριν το νικητήριο τρίποντο στην εκπνοή ο Βασίλης Σπανούλης υπέπεσε σε βήματα και να μην “κατεβαίνει” στον τρίτο τελικό στο ΣΕΦ. Όμως, σήμερα η ΚΑΕ ξεκαθάρισε πως παρά την καταφανέστατη παράβαση, ου διαιτητικού εγκλήματος που αλλοιώνει το αποτέλεσμα δεν θα κάνει ένσταση, κίνηση που συνηθίζει να κάνει η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Μάλιστα τόνισε, πως δεν θα πάρει ποτέ το πρωτάθλημα των ενστάσεων και πως θα “κατέβει” κανονικά στο ΣΕΦ για να πάρει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:
«Όλη η φίλαθλη Ελλάδα είδε τους κ.κ. Αναστόπουλο και Κορομηλά ως άλλους Παπουτσέληδες να κλείνουν τα μάτια στην καταφανέστατη παράβαση του αθλητή του ΟΣΦΠ στην τελευταία φάση του αγώνα.
Γίναμε μάρτυρες ενός διαιτητικού «εγκλήματος» που αλλοιώνει το αποτέλεσμα παραβιάζοντας τους κανονισμούς, ενός «εγκλήματος» που δυστυχώς ο σύλλογος μας έχει βιώσει και συνεχίζει να βιώνει διαχρονικά σε πολλά τμήματα του. Μας προκαλεί επίσης μεγάλη εντύπωση πως μια τέτοια φάση πέρασε ασχολίαστη κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης του δεύτερου τελικού.

Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχουμε μάθει να πρεσβεύουμε εδώ και δεκαετίες τις αρχές και τις αξίες του μεγάλου συλλόγου μας. Ως εκ τούτου θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα εξής: Μας δίνεται η δυνατότητα να καταθέσουμε ένσταση και να κυνηγήσουμε στα χαρτιά τη δικαίωση μας, καθώς η παράβαση είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ και αλλοιώνει το αποτέλεσμα. Ενημερώνουμε τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους όμως πως δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε μια ενέργεια (ένσταση) που είναι απόλυτα ταυτισμένη με τον σύλλογο του Ολυμπιακού. Το Πρωτάθλημα των ενστάσεων δεν θα το πάρουμε ΠΟΤΕ!
Ο Παναθηναϊκός έχει μάθει να κερδίζει μέσα στο γήπεδο και εντός των τεσσάρων γραμμών. Αυτό θα κάνουμε και τώρα, θα πάμε να κερδίσουμε όπως έχουμε κάνει τόσες και τόσες φορές. Τέλος θέλουμε να ενημερώσουμε πως δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με τον ιδρώτα των αθλητών μας».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics