ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 17 Μαΐου 2016

Καταγγελία Ολυμπιακού για τον Πεδουλάκη


Τρεις μέρες πριν το πρώτο τζάμπολ των δύο “αιωνίων” οι... τελικοί ξεκίνησαν εκτός παρκέ καθώς η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατήγγειλε τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Αργύρη Πεδουλάκη για την αντίδρασή του στις βρισιές των οπαδών του Άρη.

Στη διάρκεια του τρίτου ημιτελικού του Άρη με τον Παναθηναϊκού, οι οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης έβριζε τους Διαμαντίδη και Φώτση αλλά και τις μανάδες τους(του Φώτση πέθανε πριν λίγους μήνες) και ο Αργύρης Πεδουλάκης κατευθυνόμενος στα αποδυτήρια είχε αντιδράσει στις βρισιές παλιού παράγοντα του Άρη. Το σκηνικό αυτό λοιπόν, θέλησε να καταγγείλει η διοίκηση του Ολυμπιακού ζητώντας μάλιστα την τιμωρία του Αργύρη Πεδουλάκη.

Εν τω μεταξύ, η είδηση της καταγγελίας έγινε γνωστή κατά τη διάρκεια της σημερινής(17/5) συνέντευξης Τύπου των τελικών με τον πρόεδρο της Basket League, Γιώργο Χαλβατζάκη, όντας αμήχανα όταν ρωτήθηκε να τονίζει πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για αυτό το θέμα ενώ στην ίδια ερώτηση ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέφερε πως δεν έχει να σχολιάσει κάτι γιατί δεν είναι ο αρμόδιος. Από την άλλη, ο... πρωταγωνιστής, ο Αργύρης Πεδουλάκης αναφέρθηκε στην κίνηση αυτή λέγοντας πως όταν βρίζουν τέτοιους παίκτες και τις μανάδες τους δεν μπορεί να έχει άλλη αντίδρασει.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics