ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 31 Μαΐου 2016

Δ. Γιαννακόπουλος: «Το χθεσινό δεν ήταν απλά γροθιά στο στομάχι αλλά κλωτσιά στα αρχ...»


Την επόμενη της ήττας του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό και της απώλειας του φετινού πρωταθλήματος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με δήλωσή του ανέλαβε πλήρως την ευθύνη, παραδέχθηκε πως ήταν λάθος η επιλογή του Σάσα Τζόρτζεβιτς ενώ έκανε λόγο για διαιτητές κομάντο.

Μια μέρα μετά την απώλεια του φετινού πρωταθλήματος και ενόψει της “επόμενης μέρας” του Παναθηναϊκού, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με επίσημη δήλωσή του ανέλαβε πλήρως την ευθύνη, παραδέχθηκε πως ήταν λάθος η επιλογή του Σάσα Τζόρτζεβιτς και πως έπρεπε να είχε απολυθεί νωρίτερα, άφησε αιχμές για την σχέση του Ολυμπιακού με τους διαιτητές και τόνισε πως το χθεσινό αποτέλεσμα στον τέταρτο τελικό δεν ήταν απλά γροθιά στο στομάχι αλλά κλωτσιά στα αρχ...

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Γιαννακόπουλου είναι η εξής:
«Την επιτυχία όλοι θέλουν να την καρπωθούν ή να την εκμεταλλευτούν. Η αποτυχία από την άλλη, είναι μοναχική.
Ως ιδιοκτήτης αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την απώλεια των βασικών στόχων μας.
Αυτό έγινε για δύο λόγους:
1. Κάναμε λάθος επιλογή στο θέμα του προπονητή, που κακώς δεν διορθώθηκε νωρίτερα. Εάν το είχαμε διορθώσει πιο νωρίς, πιθανόν να είχαμε διαφορετική κατάληξη και στην Ευρώπη αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα.2. Δεν περίμενα ότι ο Ολυμπιακός είχε δουλέψει τόσο πολύ στο εξωαγωνιστικό κομμάτι, με αποτέλεσμα να αφήσω την ομάδα απροστάτευτη στις ορέξεις των κομάντο-διαιτητών. Πλέον μου έγινε μάθημα.

Το χθεσινό ήταν όχι απλά γροθιά στο στομάχι αλλά κλωτσιά στα αρ… δια.
Οι δυνατοί όμως έχουμε μάθει να σηκωνόμαστε και να πολεμάμε.
Αυτό θα κάνουμε».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics