ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2016

Άρης: Τα εισιτήρια του πρώτου μικρού τελικού με την ΑΕΚ


Οι ημιτελικοί με τον Παναθηναϊκό είναι πια παρελθόν για τον Άρη και ο Δημήτρης και οι παίκτες του επικεντρώνονται στη “μάχη” με την ΑΕΚ για την κατάκτηση της τρίτης θέσης και το ίδιο μπορούν να κάνουν και οι φίλαθλοί του καθώς ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του πρώτου αγώνα.

Την Τετάρτη ξεκινάει στο “Nick Galis Hall” η σειρά ανάμεσα στις δύο ομάδες με στόχο την κατάκτηση της τρίτης θέσης και σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν ήδη να προμηθεύονται τα εισιτήρια καθώς ξεκίνησε σήμερα(16/5) η διάθεσή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης αναφέρει:
«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ενημερώνει ότι από σήμερα Δευτέρα (16/05) ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για την πρώτη αναμέτρηση με την ΑΕΚ, η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18/05 (19:00) στο «Nick Galis Hall», στο πλαίσιο της τελικής φάσης των playoffs τηςBasket League SCRATCH.
Οι φίλαθλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από τηνARIS BC Boutique “The Legend Store” από σήμερα έως την Τρίτη από τις 12μ.μ. ως τις 20:00 και την Τετάρτη από τις 12:00 έως την έναρξη του αγώνα. Επίσης, την Τετάρτη από τις 16:00 από τα εκδοτήρια του Αλεξανδρείου Μελάθρου.
Επίσης, από σήμερα οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια ηλεκτρονικά, από τη διεύθυνση www.viva.gr, αλλά και από τα συνεργαζόμενα σημεία του δικτύου της viva: Public, MediaMarkt, Reload, SevenSpots».

Οι τιμές των εισιτηρίων:
ΘΥΡΕΣ
ΤΙΜΗ
05/06/16
10€
7-8-9-10
15€
1-2-3-4
20€
ΠΑΙΔΙΚΟ (6-12 ετών)
5€


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics