ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016

Μετονομάζεται σε «Νίκος Γκάλης» το ΟΑΚΑ !


Η κυβέρνηση αποφάσισε να δώσει στο κλειστό του ΟΑΚΑ το όνομα του Νίκου Γκάλη και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής συναντήθηκε σήμερα(23/5) με τον “Νικ” και του το ανακοίνωσε.

Θέλοντας να τιμήσει τον άνθρωπο που έκανε την Ελλάδα να αγαπήσει το μπάσκετ η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε να μετονομάσει το κλειστό του ΟΑΚΑ σε “Νίκος Γκάλης”. Η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα από το διοικητικό συμβούλιο του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών και έτσι σήμερα ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής συναντήθηκε με τον Νίκο Γκάλη και του το ανακοίνωσε.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Γκάλης σχολιάζοντας την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης, ανέφερε: «Ευχαριστώ πολύ την Πολιτεία για την πρωτοβουλία της. Είναι τιμή τόσο για μένα, όσο και για τους συμπαίκτες μου εκείνης της εποχής. Πιστεύω ότι έχουμε προσφέρει πολλά στον κόσμο, τη νεολαία και την ελληνική κοινωνία».

Ενώ εκ μέρους της κυβέρνησης ο κ. Κοντονής τόνισε: «Η απόφαση της κυβέρνησης είναι το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε για να τιμήσουμε έναν αθλητή που έβαλε τις βάσεις του υψηλού επιπέδου του ελληνικού μπάσκετ των τελευταίων τριάντα ετών, και άλλαξε τη ζωή των αθλητών ανεξαρτήτως του σπορ που ακολουθούσαν. Θα έλεγα μάλιστα ότι η πρωτοβουλία έπρεπε να είχε υλοποιηθεί νωρίτερα».
Εν τω μεταξύ, μέσα στο επόμενο διάστημα ο Νίκος Γκάλης θα γίνει δεκτός από τον Πρωθυπουργό.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics