ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

Βασιλακόπουλος: «Απαράδεκτη επιχείρηση εκποίησης του ΟΑΚΑ και φτηνά τεχνάσματα»


Τα πυρά κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, κάνοντας λόγο για απαράδεκτη εκποίηση της “Ακρόπολης” του ελληνικού αθλητισμού του ΟΑΚΑ και για φτηνά τεχνάσματα με την κίνηση της μετονομασίας του σε “Νίκος Γκάλης”.

Δύο μέρες μετά την ανακοίνωση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή για την απόφασή του να μετονομάσει το ΟΑΚΑ σε “Νίκος Γκάλης” ενώ παράλληλα η ελληνική κυβέρνηση είναι έτοιμη να “πουλήσει” το αθλητικό κέντρο ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας μπάσκετ, Γιώργος Βασιλακόπουλος με επίσημη δήλωσή του επιτέθηκε στον κ. Κοντονή.

Αναλυτικά ο κ. Βασιλακόπουλος μέσω της επίσημης δήλωσής του αναφέρει: «Τα ανυπόστατα και κακόβουλα δημοσιεύματα των τελευταίων 24ωρων, στα οποία ενεπλάκη και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, επιβεβαιώνουν την πρόθεσή του να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από την απαράδεκτη επιχείρηση εκποίησης του ΟΑΚΑ, εμπλέκοντας σε αυτή την επιχείρηση, την ιστορία της ονοματοδοσίας του. Η δική μου θέση, που έχει εκφραστεί και στην ΕΟΕ και έχει γίνει αποδεκτή ομόφωνα, είναι ότι όπως δεν είναι δυνατόν να πωληθεί, εκχωρηθεί ή, εκποιηθεί η Ακρόπολη, έτσι δεν είναι δυνατόν να συμβούν αυτά και για την... Ακρόπολη του ελληνικού αθλητισμού, το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο. Όλα τα άλλα, είναι φτηνά τεχνάσματα, εκ του πονηρού, μέσω των οποίων κάποιοι εξυπηρετούν συγκεκριμένους σκοπούς».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics