ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

Ολυμπιακός: Συστάσεις για τον τρίτο τελικό με Παναθηναϊκό


Εν αναμονή του αυριανού(26/5, 19:30) τρίτου τελικού με τον Παναθηναϊκό η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της προέβη σε συστάσεις προς τους οπαδούς της ομάδας και τους κάλεσε να είναι ο τεράστιος και παντοδύναμος έκτος παίκτης της με σωστή συμπεριφορά.

Θέλοντας αποφύγει άσχημα φαινόμενα η διοίκηση του Ολυμπιακού κάλεσε τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό παρών χωρίς υβριστικά συνθήματα, καπνογόνα και λέϊζερ και μόνο με το χειροκρότημα και το τραγούδι τους να βοηθήσουν τους “ερυθρόλευκους” να φτάσουν στη νίκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:
«Ο 3ος τελικός με τον Παναθηναϊκό θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26.5.2016 στις 19.30 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Παρακαλούνται όλοι οι κάτοχοι εισιτήριων διάρκειας και αγώνα να προσέλθουν νωρίτερα στο γήπεδο καθώς οι έλεγχοι εισόδου θα είναι πολλαπλοί και αυστηροί και πιθανώς να υπάρξουν καθυστερήσεις. Διευκρινίζεται δε, ότι απαγορεύεται η πρόσβαση οποιουδήποτε χωρίς εισιτήριο στο γήπεδο ενώ δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια στα εκδοτήρια καθώς έχουν διατεθεί όλα. Παρακαλούνται επίσης οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να ακολουθούν και να εφαρμόζουν τις οδηγίες των ανθρώπων ασφαλείας του γηπέδου και να απευθύνονται σε αυτούς, σε οποιαδήποτε περίπτωση κριθεί αναγκαίο.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ζητά απο όλους τους φιλαθλους που θα βρίσκονται στο γήπεδο, την συνεχή υποστήριξη τους στην ομάδα, απο το 1ο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.Κάθε φάση, κάθε άμυνα, κάθε καλάθι είναι σημαντικά και πρέπει όλοι να είμαστε δίπλα στην ομάδα σαν ένα τεράστιος και παντοδύναμος 6ος παίκτης, ανεξάρτητα απο την εξέλιξη του παιχνιδιού, μέχρι το σφύριγμα της τελικής λήξης και τη νίκη.

Μόνο με την φωνή μας, το χειροκρότημα και και το τραγούδι μας. Χωρίς υβριστικά συνθήματα, lazer και καπνογόνα που θα δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα, στην απόδοση και στον ρυθμό της. Όλοι μαζί θα κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα και αυτό το πρωτάθλημα.

Mε την άψογη συμπεριφορά μας (όπως άλλωστε και στον 1ο αγώνα) θα δείξουμε σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, την πραγματικά ανυπέρβλητη δύναμη του κόσμου του Ολυμπιακού! Πάμε όλοι μαζί για αυτή τη νική και αυτό το πρωτάθλημα!».

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics