ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016

Δ. Γιαννακόπουλος: «Δείξαμε πως ο Παναθηναϊκός έχει πολλά να δώσει»


Ο Παναθηναϊκός “επέστρεψε” δυνατά κάνοντας το “break” στο ΣΕΦ και το 1-0 επί του Ολυμπιακού και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχοντας κάθε λόγο για να είναι χαρούμενος και περήφανος τόνισε πως η ομάδα του έδειξε πως έχει πολλά ακόμα να δώσει.

Λίγα μόλις λεπτά μετά τον πρώτο φετινό τελικό στο ΣΕΦ όπου ο Εξάστερος “έσπασε” το πλεονέκτημα της έδρας του Ολυμπιακού, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού με δηλώσεις του στα ΜΜΕ συνεχάρη τους παίκτες και τους προπονητές για την μεγάλη νίκη ενώ αναφέρθηκε και στην δικαίωσή του από το ΑΣΕΑΔ.

Αρχικά μιλώντας για τον πρώτο τελικό και την μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού, ο κ. Γιαννακόπουλος, ανέφερε: «Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες και το τεχνικό τιμ για τη σπουδαία δουλειά που έκαναν και μας οδήγησαν στην πρώτη νίκη στη σειρά των τελικών. Κάναμε απλά το πρώτο βήμα για να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο και δείξαμε πως αυτή η ομάδα είχε πολλά να δώσει, παρά τα όσα ζήσαμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς».

Ενώ στη συνέχεια, αναφερόμενος στην απόφαση του ΑΣΕΑΔ, η οποία τον δικαιώνει, τόνισε: «Προσωπικά αισθάνομαι δικαιωμένος και παράλληλα ιδιαίτερα ικανοποιημένος που επέστρεψα στα γήπεδα. Σεβάστηκα τις αποφάσεις της δικαιοσύνης και πλέον είμαι ξανά ΕΔΩ. Περιμένουμε τον κόσμο μας να παλέψουμε μαζί για το 2-0 και να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα αντάξια του ονόματος και των αξιών του συλλόγου μας».

Τέλος, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν παρέλειψε να εκφράσει και δημόσια τα συλλυπητήριά του στον Γιώργο Πρίντεζη για τον χαμό του πατέρα του, λέγοντας: «Θα ήθελα να συλλυπηθώ τον Γιώργο Πρίντεζη για την τεράστια απώλεια με τον χαμό του πατέρα του. Πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics