ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016

Πεδουλάκης: «Αποδείξαμε ότι ήμασταν πανέτοιμοι σε όλα τα επίπεδα»


Ο Παναθηναϊκός “έσπασε” το πλεονέκτημα της έδρας του Ολυμπιακού στον πρώτο φετινό τελικό στο ΣΕΦ και ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στις ασίστ και το ομαδικό πνεύμα της ομάδας του αλλά και την ετοιμότητά της.

Δίνοντας το παρών στη συνέντευξη Τύπου του πρώτου φετινού τελικού, ο κόουτς του Τριφυλλιού εξήγησε πως ήρθε το “break”, αναφέρθηκε στη συνέχεια αλλά και στο αν ο Παναθηναϊκός είναι όπως τον θέλει.

Αρχικά λοιπόν, αναφερόμενος στη μεγάλη νίκη, είπε: «Η νίκη αυτή δεν είναι προσωπική. Είναι της ομάδας. Είχαμε ομαδικό πνεύμα και αυτό είναι κάτι που φαίνεται από τις 29 ασίστ. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και απλά κάναμε το 1-0. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή και έμπειρη ομάδα. Εμείς όχι τόσο. Έχουμε παίκτες που παίζουν πρώτη φορά τέτοιους αγώνες. Τώρα ετοιμαζόμαστε για το δεύτερο ματς».

Σχετικά με το γεγονός ότι ο τελικός πήγε σε υψηλό σκορ, εξήγησε: «Το πώς θα πάει το ματς δε μπορείς να το προδικάσεις. Παίρνεις τις αποφάσεις σου κατά τη διάρκειά του και προσαρμόζεσαι. Εμείς είχαμε καλό ρυθμό στην αρχή, αλλά στη συνέχεια είχαμε προβλήματα στο πικ εντ ρολ. Από εκεί ο Ολυμπιακός βρήκε ρυθμό. Εμείς όμως αποδείξαμε ότι ήμασταν πανέτοιμοι σε όλα τα επίπεδα».

Όσο για το τι είπε στους παίκτες του για την τελευταία άμυνα του τελικού “θρίλερ”, ανέφερε: «Δε μπορούμε να πούμε στον αέρα αυτά τα πράγματα. Είναι μια σειρά αγώνων για την οποία δουλεύουμε πολλά πράγματα. Κάποια μας βγαίνουν και κάποιοι όχι. Ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι να παίζουμε την άμυνα που θέλουμε για μεγάλα διαστήματα»

Τέλος, για το αν είναι ο Παναθηναϊκός είναι στο επίπεδο που θέλει, ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε: «Είναι σχεδόν ακατόρθωτο μέσα σε ένα μήνα να είναι η ομάδα όπως τη θέλω. Εγώ ακόμα δεν έχω μάθει όλα τα συστήματα που είχε η ομάδα. Είναι πρωτόγνωρη κατάσταση για μένα αλλά όταν παίρνεις μια τέτοια απόφαση δεν έχεις άλλες επιλογές».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics