ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

Άρης: «Ευχαριστώ» στον κόσμο και συγχαρητήρια στην ομάδα


Στον τρίτο “μικρό” τελικό με την ΑΕΚ η διοίκηση του Άρη επέλεξε η ομάδα να παίξει χωρίς τον κόσμο της, ο οποίος παρακολούθησε το παιχνίδι έξω από το “Nick Galis Hall” και μια μέρα μετά η ΚΑΕ θέλησε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους που σεβάστηκαν την απόφασή της.

Θέλοντας με αυτό τον τρόπο να διαμαρτυρηθεί για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ, η διοίκηση του Άρη αποφάσισε η ομάδα να παίξει στον τρίτο “μικρό” τελικό χωρίς τον κόσμο της. Οι φίλαθλοι σεβάστηκαν αυτή την απόφαση, είδαν το παιχνίδι έξω από το “Nick Galis Hall” και η διοίκηση θέλησε να τους ευχαριστήσει που στήριξαν την απόφασή της. Παράλληλα η ΚΑΕ συνεχάρη τους παίκτες και τους προπονητές για την χθεσινή νίκη.

Αναλυτικά η ΚΑΕ Άρης στην ανακοίνωσή της αναφέρει:
«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον κόσμο που σεβάστηκε την απόφασή της να διεξαχθεί ο αγώνας χωρίς φιλάθλους στις κερκίδες και συμμετείχε στην γιορτή που έλαβε χώρα στα πέριξ του «Αλεξανδρείου Μελάθρου».
Επίσης, συγχαίρει τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο που κατέθεσαν και την ψυχή τους στο παρκέ για τη νίκη, παρά τις ειδικές συνθήκες που διαμορφώθηκαν λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics