ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016

Παναθηναϊκός: Στην προπόνηση ο Δ. Γιαννακόπουλος, μήνυμα για πρόκριση και... τίτλο


Οι δύο ήττες από τον Άρη και όσα συνέβησαν με τους Γκιστ, Φελντέιν και Χέινς είχαν σαν αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να μην περνάει και τις καλύτερες μέρες του και για αυτό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος όντας πάντα κοντά στην ομάδα έδωσε το παρών στη σημερινή προπόνηση και ενόψει του πέμπτου και κρίσιμου ημιτελικού με τον Άρη μίλησε για τις αξίες του Παναθηναϊκού και έστειλε “μήνυμα” τίτλου σε όλους.

Για άλλη μια φορά ο ισχυρός άνδρας του Εξάστερου είναι κοντά στην ομάδα και μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες στους ημιτελικούς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και το αρνητικό περιστατικό με την νυχτερινή έξοδο των Γκιστ, Φελντέιν και Χέινς βρέθηκε σήμερα στο ΟΑΚΑ όπου με την επιστροφή της από την συμπρωτεύουσα η ομάδα “έπιασε” δουλειά για τον πέμπτο και κρίσιμο πλέον ημιτελικό του Σαββάτου(14/5). Ο κ. Γιαννακόπουλος εξήγησε σε όλους τις αρχές και τις αξίες με τις οποίες ο Παναθηναϊκός κατάφερε να γίνει μια από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες όλων των εποχών και τις οποίες οφείλουν άπαντες να υπηρετούν για το καλό της ομάδας. Ουσιαστικά με τα λόγια του αυτά έστειλε το “μήνυμά” του στους ξενύχτηδες.


Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού τόνισε σε όλους πως ότι έγινε έγινε και πως ενόψει και του κρίσιμου αγώνα του Σαββάτου η ομάδα θα συνεχίσει ενωμένη και δυνατή προκειμένου να πανηγυρίσει αρχικά την πρόκριση στους τελικούς και στη συνέχεια την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics