ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 22 Μαΐου 2016

Πεδουλάκης: «Ήταν βήματα αλλά εμείς δεν λειτουργούμε έτσι»


Ο Παναθηναϊκός δεν αξιοποίησε το break στο ΣΕΦ και ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ με αποτέλεσμα οι τελικοί να είναι στο 1-1 και ο Αργύρης Πεδουλάκης παρόλο που αναφέρθηκε στην τελευταία καθοριστική φάση, το τρίποντο του Σπανούλη τόνισε πως η ομάδα του δεν θα σταθεί εκεί γιατί δεν λειτουργεί έτσι και εξήγησε ποιο είναι το μεγάλο πρόβλημα του Εξάστερου.

Μιλώντας στη συνέντευξη τύπου μετά τον δεύτερο τελικό των δύο “αιωνίων” και το break του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, ο προπονητής του Τριφυλλιού ανέφερε αρχικά: «Σήμερα(22/5) έγινε ένα κλειστό παιχνίδι. Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Ο Ολυμπιακός άλλαξε την άμυνά του, πήγε στις αλλαγές κι εμείς είχαμε πρόβλημα, γιατί τα αθλητικά μας παιδιά δεν έχουν τη ικανότητα να ποστάρουν ή δεν έχουν δουλέψει στο πώς θα περάσει η μπάλα. Το περιμέναμε, το δουλέψαμε όσο γίνεται αλλά δεν τα καταφέραμε. Ένα άλλο θέμα που είχαμε ήταν ότι ο Πρίντεζης βρέθηκε σε πολύ καλή βραδιά αλλά δεν έχουμε ένα παιδί αθλητικό να πάει εκεί και να πάει ο Γκιστ στο “5” που έχει προϊστορία πάνω του. Δεν κοιτάω την τελευταία φάση που έγιναν βήματα, αλλά εμείς δεν λειτουργούμε έτσι. Το παιχνίδι για μας χάθηκε από ότι τα ψηλά μας παιδιά δεν έχουν πολλή ενέργεια και παίζουν πολύ χρόνο. Χάσαμε βολές και ριμπάουντ. Οι ψηλοί ταλαιπωρήθηκαν, μας κόστισε η αποβολή του Γκιστ και το ότι ο Χάντερ είναι άπειρος και έχασε δύο ριμπάουντ. Δεν μένουμε στην τελευταία φάση, δεν είναι εκεί όλο το παιχνίδι. Κι αυτοί έβαλαν κι εμείς βάλαμε. Το πρόβλημά μας είναι ξεκάθαρο. Συνεχίζουμε. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό».

Για το πως θα διαχειριστούν οι παίκτες του το 1-1 για την δύσκολη συνέχεια, τόνισε: «Δεν το ξέρουμε αυτό. Αύριο είναι μια άλλη μέρα. Ο τρόπος που τελείωσε το παιχνίδι καμιά επιβαρύνει αλλά για μας για τα ψηλά μας παιδιά, δεν θέλαμε να πάει σε μάκρος η σειρά γιατί θα είναι εις βάρος μας».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το αν στον σημερινό(25/9) αγώνα το “πρέπει” για τους παίκτες του δεν ήταν τόσο μεγάλο μετά τη νίκη στο ΣΕΦ και πως το διαχειρίστηκαν, ο Αργύρης Πεδουλάκης εξήγησε: «Σίγουρα για κάποια παιδιά το “πρέπει” είναι σημαντικό. Κάποιοι παίκτες μπορούν να το διαχειριστούν και κάποιοι όχι. Είχα πει και στο ΣΕΦ ότι έχουν περισσότερα παιδιά από μας για να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις. Αλλά λογικό είναι».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics