ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016

ΠΑΟΚ: Τιμωρία για τον Σχορτσιανίτη, ξέσπασμα από τον Βασιλειάδη


Οι δύο τεχνικές ποινές και η αποβολή του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη στο παιχνίδι με τον Κόροιβο δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, ο οποίος τιμώρησε τον διεθνή σέντερ του ΠΑΟΚ με μαι αγωνιστική. Ξέσπασε για την τιμωρία ο Κώστας Βασιλειάδης.

Στη διάρκεια του αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον Κόροιβο ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές και μαι εβδομάδα μετά ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ τον τιμώρησε με μια αγωνιστική. Αναλυτικά η απόφαση του αθλητικού δικαστή: "Επιβάλλεται στον αθλητή της ΠΑΟΚ ΚΑΕ, Σοφοκλή Σχορτσανίτη ο οποίος απεβλήθη από τον αγώνα από τον διαιτητή συνεπεία ανάρμοστης συμπεριφοράς προς το πρόσωπο του διαιτητή, ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΚΟΡΟΙΒΟ της 2-4-2016".

Εν τω μεταξύ, λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της τιμωρίας του “Βig Sofo” ο Κώστας Βασιλειάδης ξέσπασε. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ κρίνοντας την απόφαση του αθλητικού δικαστή μέσω του προφίλ του στο Facebook σχολίασε χαρακτηριστικά: "O ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟΣ ΣΟΦΟ". Μπράβο στα μεγάλα μυαλά που φοβήθηκαν από την ματιά του παλικαριού που μοιάζει με ντουλάπα και του συμπεριφέρονται σαν άνθρωπο από άλλο πλανήτη μέσα και έξω από το γήπεδο και όχι σαν έναν απλό άνθρωπο και παίκτη μέσα και έξω από το παρκέ... Ξεκουράσου αδελφέ!!!".

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics