ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016

Ολυμπιακός: «Παραπέμπεται για βιαιοπραγία ο Δ. Γιαννακόπουλος»


Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παραπέμπεται για βιαιοπραγία κατά του Βασίλη Σπανούλη και αναμένεται ο προσδιορισμός δικάσιμου.

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση των “ερυθρολεύκων” ενημέρωσε πως ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, έχει παραπεμφθεί για βιαιοπραγία κατά του Βασίλη Σπανούλη και πως αναμένεται ο προσδιορισμός δικάσιμου. Μάλιστα, η ΚΑΕ θέλοντας να υπενθυμίσει το περιστατικό που είχε προκαλέσει την σχετική καταγγελία της δημοσιοποίησε το βίντεο της ντροπής όπως το χαρακτηρίζει.

Αναλυτικά η ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:
«Μετά από καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός και τη διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης, ο Αθλητικός Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη κατά του Δ. Γιαννακόπουλου για τις πράξεις βίας που τέλεσε στις 2 Μαΐου 2015 στο ΟΑΚΑ στον αγώνα της 24ης αγωνιστικής της περιόδου 2014-2015.
Πρόκειται για το περιστατικό που ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αρνούμενος να αποδεχθεί μία ακόμη ήττα, μαινόμενος επιτέθηκε με ανατριχιαστικές ύβρεις και απειλές κατά του αρχηγού της ομάδας μας Β. Σπανούλη και της οικογένειάς του.
Ήδη η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στο ακροατήριο του αρμοδίου ποινικού δικαστηρίου και αναμένεται ο προσδιορισμός δικασίμου.
Ειναι ίσως η πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού που ιδιοκτήτης ομάδας παραπέμπεται για βιαιοπραγία κατά αθλητή».


Μάλιστα η ΚΑΕ Ολυμπιακός υπενθύμισε το εν λόγω περιστατικό με το παρακάτω βίντεο
https://www.youtube.com/watch?v=ObYbGNKhA5c

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics