ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 2 Απριλίου 2016

Αλβέρτης: «Η πορεία του και η αγάπη του κόσμου έκαναν θρύλο τον Διαμαντίδη»


Ο Δημήτρης Διαμαντίδης συμπεριλήφθηκε στους θρύλους της Ευρωλίγκας παίρνοντας το βραβείο από τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, ο οποίος τόνισε πως η πορεία του “3D” και η αγάπη του κόσμου τον έχρισαν θρύλο.

Λίγα λεπτά μετά τον αγώνα με την Τσεντεβίτα και τη νίκη με την οποία ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε την πρόκριση ενώ πριν το τζάμπολ έγινε η βράβευση του Δημήτρη Διαμαντίδη από την Ευρωλίγκα, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο οποίος παρέδωσε το βραβείο στον αρχηγό του Τριφυλλιού με δηλώσεις του στη Nova ανέφερε αρχικά: «Έτσι είναι η ζωή, ξεκινάς, παραδίδεις στον επόμενο. Τον Δημήτρη τον έχρισε η πορεία του και αυτά που έχει προσφέρει στον Παναθηναϊκό και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Η αναγνώριση ήταν δεδομένη, η αγάπη του κόσμου τον έχει κάνει θρύλο. Η χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμα, ο Δημήτρης έχει ακόμα μερικούς μήνες μπάσκετ μπροστά του και έχει μόνο να προσθέσει πράγματα μέχρι το τέλος. Να κάνουμε ταμείο στο τέλος για τον Δημήτρη».

Όσον αφορά τη συνέχεια του Παναθηναϊκού στη φετινή Ευρωλίγκα, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός θα φτάσει τόσο μακριά στη διοργάνωση, όσο καλύτερα παίξει. Μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερα από σήμερα(1/4). Είδαμε ένα δείγμα στο πρώτο ημίχρονο αλλά μπορούμε να προκαλέσουμε εκπλήξεις στη συνέχεια».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics