ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016

Η παρουσίαση και η παραλαβή του συλλεκτικού κινητού του Δημήτρη Διαμαντίδη (photos)


Οι πρωτοποριακές κινήσεις της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή του φινάλε της καριέρας του Δημήτρη Διαμαντίδη συνεχίστηκαν με την δημιουργία του συλλεκτικού κινητού τηλεφώνου “Dimitris Diamantidis Microsoft Lumia 650 Special Edition” που φέρει την υπογραφή του Δημήτρη Διαμαντίδη και το οποίο παρέδωσε ο ίδιος στους πρώτους που το προπαρήγγειλαν.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα ολοκληρώσει την σπουδαία καριέρα του στο τέλος της φετινής σεζόν και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει φροντίσει να τον τιμήσει με πολλές και πρωτοποριακές κινήσεις. Μετά το εισιτήριο που είχε το όνομά του τώρα ήταν η σειρά του συλλεκτικού κινητού τηλεφώνου “Dimitris Diamantidis Microsoft Lumia 650 Special Edition” που φέρει την υπογραφή του Δημήτρη Διαμαντίδη και το οποίο παρουσίασαν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η Microsoft Hellas.

Το βράδυ της Παρασκευής(18/3) στην αίθουσα VIP lounge του ΟΑΚΑ η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σε συνεργασία με την Microsoft Hellas παρουσίασε το συλλεκτικό και… ιδιαίτερο “Dimitris Diamantidis Microsoft Lumia 650 Special Edition”. Πρόκειται για ένα κινητό τηλέφωνο με premium περιεχόμενο και που οι 300 τυχεροί που θα το αγοράσουν θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν καλύτερα τον Δημήτρη Διαμαντίδη και να έχουν στη διάθεσή τους φωτογραφίες και βίντεο του. Το τηλέφωνο που θα φέρει την υπογραφή του “3D” θα κυκλοφορήσει σε 300 κομμάτια με το συγκεκριμένο application, θα πωλείται αποκλειστικά από τα PAO SHOP. Εν τω μεταξύ, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν σκοπεύει να μείνει στο εισιτήριο και το κινητό αλλά ετοιμάζει και άλλες εκπλήξεις για τους πολλούς φαν του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε σύσσωμη η ομάδα του Εξάστερου, οι κ.κ. Μάνος Παπαδόπουλος και Παναγιώτης Μπαλτάκος ενώ πλήθος κόσμου βρέθηκε στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα για να κάνει δικό του το κινητό και να το παραλάβει από τον ίδιο τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Διαμαντίδης: «Ευχαριστώ για την τιμή αλλά και τον κόσμο που το αγόρασε»

Το τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης λοιπόν, ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε για την σπουδαία αυτή κίνηση και ανέφερε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη microsoft και στον Παναθηναϊκό για το πρωτοποριακό κινητό και σε όσους δούλεψαν πάνω σε αυτό. Θέλουμε να δείξει ανταπόκριση ο κόσμος και να το αγοράσουν όσοι περισσότεροι γίνεται. Ευχαριστώ όσους έχουν πάρει το τηλέφωνο αυτό δίνοντας ένα σεβαστό ποσό».

Στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε πως ανάλογες τιμητικές κινήσεις γίνονται και για τον Κόμπι Μπράιαντ, είπε: «Να μη μπούμε σε σύγκριση του Κόμπι Μπράιαντ και εμένα. Είναι ιεροσυλία». Ενώ όσον αφορά το γεγονός πως ακόμα δεν σταμάτησε και πολλές ομάδες και φορείς τον τιμούν σχολίασε: «Έχω πάει σε 2-3 γήπεδα και με έχουν τιμήσει. Ο Παναθηναϊκός, ο Αριστείδης και άλλοι άνθρωποι τρέχουν και κάνουν πρωτοποριακά πράγματα για την Ελλάδα. Υπάρχουν άνθρωποι και ομάδες που με έχουν βραβεύσει και καταλαβαίνουν πως κάποιοι έχουν προσφέρει έστω και λίγο στον αθλητισμό».

Τέλος, σχετικά με το ποια είναι η σχέση του με την τεχνολογία αλλά και το πως φανταζόταν την τελευταία του χρονιά, ο Δημήτρης Διαμαντίδης παραδέχθηκε πως δεν το... χει και πολύ, λέγοντας: «Δεν είναι και η καλύτερη. Δεν φανταζόμουνα κάπως την τελευταία μου χρονιά. Δεν μπαίνω σε αυτήν την διαδικασία. Δεν προλαβαίνω. Σκέφτομαι μόνο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Όλα είναι σούπερ. Κυλάει όπως και η περσινή. Αγώνες, ταξίδια, προπονήσεις».

Χριστόπουλος: «Το κινητό είναι μόνο η αρχή»

Εμφανώς χαρούμενος για την πρωτοποριακή αυτή κίνηση και την ανταπόκριση που είχε ο εκ των εμπνευστών της ιδέας, ο διευθυντής των PAOSHOP Αριστείδης Χριστόπουλος, τόνισε: «Είναι μια πολύ όμορφη και πρωτοποριακή κίνηση. Σε συνέχεια της συνεργασίας με την Microsfot ήρθε η στιγμή να σας παρουσιάσουμε το μοναδικό συλλεκτικό τηλέφωνο που φέρει την υπογραφή του Δημήτρη Διαμαντίδη. Πρόκειται για έναν μύθο του Ευρωπαϊκού μπάσκετ που είναι γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο μύθος αυτός σε συνεργασία με τέτοιους συμπαίκτες όπως η Microsoft Hellas και με την εγγύηση ποιότητας των Pao Shop μόνο τέτοια αποτελέσματα μπορεί να έχει. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου, Πάνο Φαρόπουλο και Βάσω Καλαντέρη, αλλά και τους δημοσιογράφους της «ΠΡΑΣΙΝΗΣ», Δημήτρη Κοντό και Γιάννη Κουβόπουλο για τη βοήθειά τους». Ο διευθυντής λειτουργίας του PAO SHOP υπογράμμισε πως « Το κινητό αυτό έχει ένα μοναδικό application από το οποίο ο κόσμος μπορεί να αντλεί πληροφορίες για τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Φωτογραφίες, βίντεο αλλά ευκαιρίες για να αξιολογήσει ο κόσμος τις γνώσεις του. Είναι αυτονόητο να τονίσουμε πως το περιεχόμενό του θα ανανεώνεται συνεχώς. Και να ξέρετε πως ακόμα δεν τελειώσαμε».

Σχετικά με το πώς ήρθε η ιδέα για τοιδιαίτερο κινητό ανέφερε: «Είναι ενέργειες που γίνονται στο εξωτερικό. Ο Διαμαντίδης είναι το κατάλληλο πρόσωπο για κάτι τέτοιο και η Microsoft ο καλύτερος συνεργάτης».
Κλείνοντας αναφερόμενος στις λεπτομέρειες του κινητού ο κ. Χριστόπουλος εξήγησε: «Ο κόσμος θα το βρει στα 300 ευρώ. Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην αγορά. Θα το βρει στα PAO SHOP, στο paoshop.gr αλλά και στο κατάστημά μας στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Η αλήθεια είναι πως έχουμε σκεφτεί πολλά. Δε μπορώ να σας αποκαλύψω πολλά. Η αρχή έγινε με το κινητό και τους επόμενους μήνες θα σας ξαναδώ πολλές φορές».

Ζολώτας: «Είναι μεγάλη τιμή για την Microsoft»

Από τη πλευρά της Microsoft η οποία υλοποίησε την πρωτοποριακή ιδέα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο υπεύθυνος πωλήσεων κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας, Λάμπρος Ζολώτας τόνισε: «Μετά την κίνηση που κάναμε με το ΧΒΟΧ σκεφτήκαμε ότι αυτό δεν ήταν αρκετό. Το δεύτερο project αφορά ένα ακόμα συλλεκτικό προιόν. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς που φέρει την υπογραφή του κορυφαίου έλληνα αθλητή, με τεράστια επίδραση στο εξωτερικό. Τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Είναι premium τηλέφωνο μεταλλικό στις 5 ίντσες. Δημιουργήσαμε μια μοναδική εφαρμογή μόνο για τους 300 και θα μπορούν να δουν αποκλειστικό περιεχόμενο για τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Θα δουν κάτι που δε θα δουν οι άλλοι. Ευχαριστώ πολύ τους συνεργάτες μου, για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα».
Ενώ όταν ρωτήθηκε γιατί η Microsoft έκανε την... αρχή με τον Δημήτρη Διαμαντίδη ενώ έχουν υπάρξει και άλλοι πολύ μεγάλοι αθλητές, ο κ. Ζολώτας εξήγησε λέγοντας: «Είναι η μοναδικότητα του αθλητή και των ανθρώπων που τον περιβάλλουν, που μας ενέπνευσε να κάνουμε κάτι τέτοιο. Γιατί δεν έχει γίνει γι άλλους δεν ξέρω. Εμείς το υλοποιήσαμε με μεγάλη χαρά και πολύ γρήγορα. Για την καριέρα δεν ξέρω. Είναι η δεύτερη κίνηση που κάνουμε με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Θέλουμε να καινοτομούμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι αυτό. Μόνο 300 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να έχουν πρόσβαση σε έναν παίκτη πολύ φειδωλό».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics