ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016

Ο Παναθηναϊκός κάλεσε τον Ολυμπιακό σε φιλικά ! (photo)


Μια πρωτότυπη και άκρως σημαντική κίνηση προχώρησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός καθώς κάλεσε την ΚΑΕ Ολυμπιακός για φιλικά μεταξύ των ομάδων των Ακαδημιών των δύο “αιωνίων”.

Μια ιδέα που αν γίνει αποδεκτή και υλοποιηθεί θα έχει κομβική σημασία πρότεινε στον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός. Η διοίκηση των “πρασίνων” απεύθυνε κάλεσα στην “ερυθρόλευκη” διοίκηση ώστε να διεξαχθούν φιλικά ανάμεσα στις Ακαδημίες των δύο ομάδων. Μάλιστα, για του λόγου το αληθές η ΚΑΕ Παναθηναϊκός επισημοποίησε και την επιστολή-πρόσκληση προς την ΚΑΕ Ολυμπιακός.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, πιστή στις εξαγγελίες της από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου για διαφύλαξη και διατήρηση της καλής ατμόσφαιρας και των ιδανικών του ευ αγωνίζεσθαι, απέστειλε τη Δευτέρα (28/3/2016) πρόσκληση στην ΚΑΕ Ολυμπιακός για φιλικούς αγώνες μεταξύ τωνΑκαδημιών των δύο ομάδων!
Συγκεκριμένα η πρόσκληση αφορά αθλητές γεννηθέντες τα έτη 2003 και 2004 που αγωνίζονται στις Ακαδημίες των δύο ΚΑΕ.
Με τον τρόπο αυτό η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει την αδιαπραγμάτευτη βούλησή της για ανάπτυξη του αθλητικού ιδεώδους και για εξαφάνιση κάθε υποψίας βίας με δεδομένο ότι οι ομάδες είναι αντίπαλοι για 40 αγωνιστικά λεπτά και οι όποιες διαφορές λύνονται αποκλειστικά στον αγωνιστικό χώρο».

Δείτε παρακάτω την επιστολή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics