ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2016

Παναθηναϊκός: Στην τελική ευθεία για ψηλό και... triple crown


Μετά τις δύο μεγάλες μεταγραφικές “βόμβες” με την απόκτηση των Χέινς και Γούλιαμς μέσα σε μια εβδομάδα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ετοιμάζει και τρίτη καθώς αναμένεται και ψηλός προκειμένου οι “πράσινοι” να είναι ακόμα πιο δυνατοί στην διεκδίκηση του triple crown.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού και ειδικότερα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένοι να δυναμώσουν ακόμα περισσότερο την ομάδα προκειμένου στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του triple crown. Με αυτόν να είναι ο μεγάλος στόχος λοιπόν, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού δεν μένει στην αγορά του συμβολαίου του Μαρκέζ Χέινς από την Σάσαρι και την απόκτηση του Έλιοτ Ουίλιαμς αλλά θα πάει και για ψηλό ώστε η ομάδα πλήρης πια και πολύ δυνατή να διεκδικήσει και τους τρεις τίτλους της φετινής σεζόν.

Μέσα στις επόμενες μέρες λοιπόν, αναμένεται και νέα μεγάλη “βόμβα” με την ανακοίνωση της απόκτησης και ψηλού που θα καλύψει όποια κενά υπάρχουν κάτω από το καλάθι. Μάλιστα, η διοίκηση του Εξάστερου δεν θα αρκεστεί σε λύση ανάγκης αλλά ψάχνει το καλύτερο δυνατό και παίκτη μεγάλης αξίας.

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics