ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016

Παναθηναϊκός: «One Team-Basketball is everywhere» και φέτος ! (photos)


Για άλλη μια φορά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δείχνει το ευαίσθητο κοινωνικό της πρόσωπο καθώς για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχει στο πρόγραμμα One Team - Basketball is everywhere της Ευρωλίγκας και οι “πράσινοι” βρέθηκαν στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων στην Κόρινθο.

Όπως και τις τρεις προηγούμενες χρονιές και φέτος ο Παναθηναϊκός συμμετέχει στο πρόγραμμα Εταιρικής Ευθύνης One Team της Ευρωλίγκας και έτσι οι “πράσινοι” βρέθηκαν ξανά στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων της Κορίνθου και ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες επισκέψεις και με την συμμετοχή παικτών της ομάδας καθώς το πρόγραμμα θα διαρκέσει οκτώ εβδομάδες.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συμμετέχει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο πρόγραμμα Εταιρικής Ευθύνης One Team της Euroleague. Η ξεχωριστή προσπάθεια κοινωνικής προσφοράς που ξεκίνησε την προηγούμενη χρονιά στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου, θα συνεχιστεί και φέτος.
Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος με το πρόγραμμα “One Team - Basketball is everywhere” η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα περάσει ξεχωριστά μηνύματα στους ανήλικους κρατούμενους του Καταστήματος (ηλικίας 15-18 ετών), αυτά της ομαδικότητας, της συνεργασίας, της αλληλεγγύης και του σεβασμού. Οι επισκέψεις θα διαρκέσουν 8 εβδομάδες (η πρώτη πραγματοποιήθηκε χτες 16/2) και θα έχουν διαφορετική θεματολογία, ώστε πέρα από τα παραπάνω μηνύματα ο στόχος είναι να φέρουν τους ανήλικους κρατούμενους σε επαφή με πρότυπα ζωής, τους αθλητές μας
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα που ξεκίνησε πέρσι, δέχτηκε τις καλύτερες κριτικές και ήταν ένα από τα καλύτερα προγράμματα της Euroleague. Μάλιστα στα πλαίσια του ετήσιου meeting του One Team στη Βαλένθια (Οκτώβριος 2015), αποτέλεσε παράδειγμα για τις υπόλοιπες ομάδες με ειδική μνεία και ανάλυσή του.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποδεικνύει έμπρακτα ότι είναι δίπλα σε αποκλεισμένες κοινωνικές ομάδες που έχουν την ανάγκη μας και ότι στο χώρο του μπάσκετ δε χωράνε διακρίσεις. Basketball is Everywhere!!!».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics