ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2016

Λυκογιάννης: «Ευχαριστημένος από την ενέργεια και την προσπάθεια όχι από τις λεπτομέρειες και την εξυπνάδα μας»


Ο Κολοσσός κατάφερε να είναι ανταγωνιστικός με τον Παναθηναϊκό και να του βάλει δύσκολα στη Ρόδο και για αυτό ο Άρης Λυκογιάννης έμεινε ευχαριστημένος από την ενέργεια και την προσπάθεια των παικτών του όχι όμως και από τις... λεπτομέρειες και την εξυπνάδα της ομάδας του.

Δίνοντας το παρών στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τους “πράσινους” για την 17η αγωνιστική ο έμπειρος κόουτς του Κολοσσού αναφερόμενος στην εμφάνιση της ομάδας του τόνισε αρχικά: «Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από θέμα προσπάθειας και ενέργειας. Νομίζω ότι προσπαθήσαμε αρκετά. Δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τις μικρές λεπτομέρειες, άλλα και την εξυπνάδα μας. Υπήρχαν στιγμές που δεν προσεγγίσαμε τόσο έξυπνα το ματς με αποτέλεσμα κάθε φορά που κάναμε προσπάθεια να πλησιάσουμε, κάναμε λάθη και έτσι άνοιγε ξανά η διαφορά. Συνεχίζουμε, πάμε στο επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ δύσκολο γιατί ο αντίπαλος παίζει με το πιστόλι στον κρόταφο που σημαίνει πως θα είναι πολύ παθιασμένος. Έχουμε τέσσερεις ημέρες για να προετοιμαστούμε και θα το κάνουμε».

Κλείνοντας όταν ρωτήθηκε για το αν ο Κολοσσός ήταν καλύτερος κόντρα στον Παναθηναϊκό, σε σχέση με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο Άρης Λυκογιάννης εξήγησε: «Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι δύο διαφορετικές ομάδες. Με τον Ολυμπιακό ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ισόπαλοι και στο δεύτερο δεν καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε τον τρόπο που παίζει άμυνα και κυρίως το ξύλο. Εδώ δεν αντέχουν άλλες κι άλλες ομάδες. Σήμερα δε νομίζω πως ήμασταν τόσο έξυπνοι. Αν ήμασταν, θεωρώ πως θα είχαμε καλύτερη τύχη στην έκβαση του παιχνιδιού».

Ρέλεφορντ: «Προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνσιτικοί»

Από την άλλη, ο μεγάλος πρωταγωνιστής των Ροδιτών, ο Τρεβόρ Ρέλεφορντ εκπροσωπώντας τους παίκτες του Κολοσσού στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Προσπαθήσαμε να προσεγγίσουμε το παιχνίδι από την άμυνα, αλλά πλέον σκεφτόμαστε το ματς της επόμενης εβδομάδας, όπου θα δούμε στο βίντεο τι κάναμε σήμερα για να προετοιμαστούμε».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics