ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016

Σκουρτόπουλος: «Μόνο κέρδη στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό»


Μπορεί το Ρέθυμνο να μην μπόρεσε να είναι ανταγωνιστικό κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ όμως ο Θανάσης Σκουρτόπουλος τόνισε πως μόνο κέρδη έχουν οι Κρητικοί από παιχνίδια σαν και αυτό.
Οι Κρητικοί ήθελαν να παρουσιάσουν πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο όμως δεν τα κατάφεραν παρόλα αυτά ο έμπειρος κόουτς εξήγησε πως από τα παιχνίδια με μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης μόνο κέρδη μπορείς να έχεις. Μάλιστα, ένα από αυτά ήταν η συμμετοχή στον αγώνα του 19χρονου Ηλία Θεοδωρίδη.

Μιλώντας λοιπόν, στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι για την 16η αγωνιστική της Basket League ο Θανάσης Σκουρτόπουλος τόνισε: «Ήταν ένα παιχνίδι από το οποίο μόνο κέρδη θα μπορούσαμε να έχουμε. Αντιμετωπίζαμε μία απ' τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης κι είχαμε αρκετά προβλήματα. Ο Ντελινικάιτις κι ο Γιαννόπουλος κατάφεραν μόλις χθες (31/1) να προπονηθούν λόγω ίωσης, ενώ ο Σάφτενααρ σήμερα(1/2) είχε μία έντονη αδιαθεσία με εμετούς. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς και προτιμήσαμε να τον προφυλάξουμε για τον "τελικό" που έχουμε μπροστά μας κόντρα στον Αρκαδικό. Προσπαθήσαμε να επιβάλουμε ένα γρήγορο ρυθμό στο ματς. Κάποιες φορές το πετύχαμε και βρήκαμε ανοιχτά σουτ και κάποιες όχι. Το καλό είναι ότι είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε χρόνο συμμετοχής στα παιδιά. Κέρδος μας από αυτό το παιχνίδι ήταν κι ο Ηλίας Θεοδωρίδης».

Θεοδωρίδης: «Έχουμε μπροστά μας έναν τελικό»

Από την πλευρά των παικτών του Ρεθύμνου, στη συνέντευξη Τύπου μίλησε ο 19χρονος Ηλίας Θεοδωρίδης, ο οποίος ανέφερε: «Όταν παίζεις με ομάδες σαν τον Παναθηναϊκό γνωρίζεις πως θα έχεις δύσκολο έργο. Προσπαθούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε αγώνα. Κρατάμε τα θετικά απ' αυτό το ματς, αλλά και τα λάθη τα οποία θέλουμε να διορθώσουμε μέσω της προπόνησης. Έχουμε μπροστά μας έναν "τελικό" κόντρα στον Αρκαδικό. Θέλουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics