ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2016

ΕΣΑΚΕ και ΠΣΑΚ τίμησαν την «Κιβωτό του Κόσμου» (photos)


Την πολύ μεγάλη ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά του Πατέρα Αντώνιου του ιδρυτή της “Κιβωτού του Κόσμου” τίμησαν ο ΕΣΑΚΕ και ο ΠΣΑΚ στον σημερινό(17/1) αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη.

Η διοργανώτρια αρχή του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ ο σύλλογος των Ελλήνων καλαθοσφαιριστών για άλλη μια φορά έδειξαν το ευαίσθητο κοινωνικό του πρόσωπο τιμώντας τον Πατέρα Αντώνιο αλλά και προσφέροντας χρήματα στην “Κιβωτό του Κόσμου”.

Ο ΕΣΑΚΕ σε συνεργασία με τον ΠΣΑΚ στη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη για την 14η αγωνιστική της Basket League τίμησε για την ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά του τον Πάτερα Αντώνιο, ιδρυτή και στυλοβάτη της «Κιβωτού του Κόσμου». Μάλιστα, η βράβευση έγινε με την παρουσία παιδιά των “Κιβωτού” που παρακολούθησαν σε συνεργασία με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός την αναμέτρηση από τις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης λίγο πριν τιμήσει τον Πατέρα Αντώνιο δήλωσε: «Ο ΕΣΑΚΕ και το ελληνικό μπάσκετ δεν θα μπορούσαν να μείνουν απαθείς μπροστά σε αυτή τη μοναδική προσπάθεια. Η δουλειά που γίνεται είναι μοναδική και εκπληκτική. Ο ΕΣΑΚΕ και το ελληνικό μπάσκετ δεν θα μπορούσαν να μείνουν απαθείς σε αυτές τις ενέργειες. Είναι η πρώτη μας δράση, θα ακολουθήσουν κι άλλες. Θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο».

Από την πλευρά του ο Πατέρας Αντώνιος εμφανώς συγκινημένος για αυτή την πρωτοβουλία και ο οποίος τιμητικά έκανε το τζάμπολ του δεύτερου ημιχρόνου μιλώντας στην κάμερα της Nova, ανέφερε: «Ευχαριστώ τον ΕΣΑΚΕ για την προσπάθειά του να μας ενισχύσει σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές που περνάμε. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη, είναι σημαντική η προσπάθεια που κάνουμε στο κέντρο της Αθήνας προσφέροντας στήριξη σε 400 παιδιά και ευχαριστούμε τον καθένα που στέκεται στο πλευρό μας και μας στηρίζει. Εύχομαι τα καλύτερα στο ελληνικό μπάσκετ και στον ΕΣΑΚΕ που ενώνει την Ελλάδα και δίνει χαρά».

Να υπενθυμίσουμε πως στα παιχνίδια της 11ης και της 12ης αγωνιστικής της Basket League οι συνολικοί πόντοι που επιτεύχθηκαν ήταν 1.943 και μετατράπηκαν σε ευρώ με σκοπό την υποστήριξης της «Κιβωτού του Κόσμου» στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΕΣΑΚΕ «Καλάθια Αγάπης».
Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics