ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2016

Παναθηναϊκός: Ανήσυχοι και έξαλλοι με το πολικό ψύχος του ΟΑΚΑ (photo)


Πολύ ανήσυχοι αλλά και έξαλλοι με το γνωστό μεγάλο πρόβλημα του πολικού ψύχους του ΟΑΚΑ είναι οι άνθρωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός υπό τον φόβο πιθανών τραυματισμών από το πολύ κρύο στο κλειστό.

Εδώ και χρόνια στο ΟΑΚΑ υπάρχει χωρίς υπερβολή τεράστιο πρόβλημα με τις εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν και τις οποίες ζουν καθημερινά οι παίκτες, οι προπονητές και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ενώ στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος το ζουν ακόμα και οι δημοσιογράφοι.

Ενώ λοιπόν, το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δικαιολογημένα είναι έξω φρενών με τις πολικές συνθήκες του ΟΑΚΑ και τις τελευταίες μέρες κάνουν τον σταυρό τους να μην υπάρξει τραυματισμός από το πολύ κρύο που επικρατεί στο κλειστό ενώ οι παίκτες αναγκάζοντας να προπονούνται φορώντας περισσότερα από το λογικό ρούχα. 

Μάλιστα, σήμερα(8/1) άπαντες από την ομάδα καθώς και οι δημοσιογράφοι που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για την συνέντευξη Τύπου ήρθαν αντιμέτωποι όχι μόνο με το πολύ κρύο αλλά και με τραγικές εικόνες. Έξω από το γραφείο των προπονητών έχει σπάσει ένας σωλήνας με αποτέλεσμα να έχει πλημμυρίσει ο χώρος.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics