ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016

Παναθηναϊκός: Με στιλ... ιταλικό το τιμ (photo)


Με ιταλικό outfit θα εμφανίζεται από δω και πέρα το τιμ του μπασκετικού Παναθηναϊκού καθώς η διοίκηση ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την ιταλική εταιρεία ANGELICO.

Αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Καβάλα στις 23 Δεκεμβρίου το προπονητικό τιμ αλλά και το υπόλοιπο προσωπικό της ομάδας θα φοράει από δω και πέρα κοστούμια της γνωστής ιταλικής εταιρείας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρία ANGELICO η οποία θα είναι “Official Outfit Supplier”.
Ήδη ο Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς και οι συνεργάτες του καθώς επίσης και το υπόλοιπο προσωπικό της ομάδας έχουν φορέσει τα κοστούμια της ANGELICO, αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Καβάλα στις 23 Δεκεμβρίου.
«Για εμάς, μετά τις εμπειρίες που είχαμε στην Ιταλία με τις πιο σπουδαίες ομάδες του πρωταθλήματος μπάσκετ και μετά τις συνεργασίες με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τους Beijing Ducks, ο Παναθηναϊκός είναι μια συναρπαστική πρόκληση καθώς πρόκειται για ένα σωματείο με απόλυτη λάμψη κι αίγλη» είπε ο εκπρόσωπος της εταιρείας, Αλμπέρτο Αντζέλικο.

Ποια είναι
Στην καρδιά της Ιταλίας το 1956 ιδρύθηκε η εταιρεία Angelico. Μέσα σε λίγα χρόνια, η Angelico εξελιχθεί από οικογενειακή επιχείρηση κλωστοϋφαντουργίας σε μία από τις κορυφαίες βιομηχανικές επιχειρήσεις  που αντιπροσωπεύουν την πόλη της Μπιέλα σε όλο τον κόσμο. Η εμπειρία των ιδρυτών της εταιρείας, σε συνδυασμό με το καινοτόμο πνεύμα των νέων γενεών, είναι τα προσόντα για την ανταγωνιστική θέση που κατέχει η Angelico,  μια εταιρεία στην πρώτη γραμμή της παραγωγής υψηλής ποιότητας υφασμάτων, αλλά  και μια σειρά ενδυμάτων σε αρμονία  στις συνεχώς μεταβαλλόμενες τάσεις της μόδας».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics