ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2016

Στα πράσινα και ο Εβαντζελίστα!

Koντα σε νεα μεταγραφη ο Παμαθηναικος
Λεπτομέρειες απομένουν για την απόκτηση με δανεισμό απο την Ουντινέζε του  Εβαντζελίστα .

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συμφωνία του Παναθηναϊκού με την Ουντινέζε για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, που θα υπογράψει συμβόλαιο χρονικής διάρκειας 1,5 χρόνου ως δανεικός.

Υπό διαπραγμάτευση είναι μόνο το εάν θα μπει οψιόν αγοράς αλλά και το ύψος αυτής ενώ μέχρι την Παρασκευή και εάν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής ο 20χρονος παίκτης αναμένεται να βρίσκεται στη χώρα μας για τα ιατρικά και τις υπογραφές.

Πρόκειται για διεθνή με την U20 Βραζιλίας που ανήκει στην Ουντινέζε αλλά δεν κατόρθωσε να πάρει αρκετές συμμετοχές (μόλις τέσσερις) με αποτέλεσμα να παραχωρείται με δανεισμό από τον ιταλικό σύλλογο. Πρόκειται για μια κίνηση που φέρει την υπογραφή του Στραματσόνι, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την Ουντινέζε ενώ έχει εικόνα και για τις ικανότητες του ποδοσφαιριστή.

Ο Εβαντζελίστα που γεννήθηκε στις 6 Μαΐου 1995 σε ηλικία 18 ετών εντοπίστηκε από την Ουντινέζε στη Σάο Πάουλο από την οποία αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2014 αντί τεσσάρων εκατ. ευρώ, ενδεικτικό και του ταλέντου του. Είναι έξι φορές διεθνής με την U20 και πέντε με την U21 της Βραζιλίας.Διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και συνήθως χρησιμοποιείτε ως εσωτερικός μέσος.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics