ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016

Κατέθεσε ένσταση ο ΠΑΟΚ


Λίγο μετά την λήξη του αγώνα με την Κηφισιά ο ΠΑΟΚ κατέθεσε ένσταση κάνοντας λόγο για αλλοίωση του αποτελέσματος.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ηττήθηκε από την Κηφισιά στο Ζηρίνειο και οι άνθρωποι της ομάδας έχουν πολλά παράπονα από τους διαιτητές και τον κομισάριο του αγώνα και αναφέροντας συγκεκριμένα περιστατικά στα τελευταία δευτερόλεπτα του παιχνιδιού για την 15η αγωνιστική κατέθεσαν ένσταση κατά του κύρους του αγώνα.

Συγκεκριμένα, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει πως ο κομισάριος Χραντ Άκελ είπε ψευδώς στους διαιτητές πως τον έβρισε ο τιμ μάνατζερ του Δικεφάλου, Τέλης Ζουρνατσίδης ενώ στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα παραδέχθηκε πως δεν τον έβρισε. Παράλληλα, από τον ΠΑΟΚ αναφέρουν πως όταν στα 7'' πριν τη λήξη ο Τσόχλας εκτελούσε βολές ακούστηκε η κόρνα της γραμματείας και παίκτης της Κηφισιάς μπήκε στο γήπεδο για αλλαγή με αποτέλεσμα ο Απόλλωνας Τσόχλας να... αποσυντονιστεί και να αστοχήσει.

Αναλυτικά, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανέφερε: «Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα γιατί ενώ ο Τσόχλας είχε ήδη πάρει την μπάλα για να εκτελέσει την πρώτη βολή στα 7'', ακούστηκε η κόρνα της Γραμματείας και παίκτης της Κηφισιάς αντικανονικά πήγε να μπει στο γήπεδο για αλλαγή. Πρωτίστως όμως γιατί όταν επισήμανε το σφάλμα ο Ζουρνατσίδης, ο κομισάριος Άκελ είπε ψευδώς στους διαιτητές ότι τον έβρισε ο Ζουρνατσίδης (σ.σ. ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ). Οι διαιτητές έδωσαν δύο τεχνικές ποινές που έκριναν τον αγώνα. Στα αποδυτήρια ο Άκελ ενώπιον μαρτύρων παραδέχτηκε ότι δεν έβρισε ο Ζουρτσατσίδης».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics