ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2016

Πρίφτης: «Ήμασταν απαράδεκτοι και ντρέπομαι»


Μετά την συντριβή στην Ιταλία από την Αρμάνι Μιλάνο ο Άρης συνέχισε με πολύ “βαριά” ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό και ο Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε πως η ομάδα του ήταν απαράδεκτη και πως ντρέπεται για αυτή την εικόνα.

Οι Θεσσαλονικείς έκαναν δύο συνεχόμενες κάκιστες εμφανίσεις μέσα στην ίδια εβδομάδα και ο κόουτς του Άρη μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την “βαριά” ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 14η αγωνιστική της Basket League δεν κρύφτηκε πίσω από το “δάχτυλό” του και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω να πω πολλά. Άλλο ένα πολύ άσχημο βράδυ για εμάς. Ήμασταν πραγματικά απαράδεκτοι και ντρέπομαι για την εικόνα της ομάδος! Ειναι μία δύσκολη στιγμή με διαδοχικά άσχημα αποτελέσματα. Είμαστε έτοιμοι για κρίσης ταυτότητος γιατί μέχρι πριν από 10 ημέρες ήμασταν αλλοι άνθρωποι. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, σε δύο μέρες έχουμε κι άλλη αναμέτρηση (σ.σ. Άλμπα Βερολίνου στις 19/1, 20:00/ΕΡΤ2) δύσκολη συνθήκη για εμάς».

Για να συμπληρώσει στη συνέχεια λέγοντας: «Στο μπάσκετ υπάρχουν παραδείγματα στα οποία η κατάσταση μπορεί να αλλάξει σε 1-2 ημέρες, αλλά όσο απλά λέγεται τόσο δύσκολο είναι να το κάνεις. Και είναι δύσκολο το κομμάτι της ψυχολογίας. Ό,τι δυσκολότερο να διαχειρίζεσαι τα συναισθήματά σου, την ψυχολογία σου και την αυτοπεποίθησή σου».

Μούρτος: «Πληγωμένο μυαλό και αυτοπεποίθηση»

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του αρχηγού του Άρη Σπύρου Μούρτου, ο οποίος επίσης δίνοντας το παρών στη συνέντευξη Τύπου τόνισε αρχικά: «Περνάμε δύσκολη περίοδο με αρνητικά αποτελέσματα, πληγωμένο μυαλό και αυτοπεποίθηση. Ακολουθεί ένας "τελικός" (σ.σ Άλμπα Βερολίνου στις 19/1, 20:00/ΕΡΤ3), ο οποίος μπορεί να τ' αλλάξει όλα. Όπως ο Παναθηναϊκός, χρειαζόμαστε και εμείς να αντιδράσουμε».

Ενώ στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε για το τι φταίει και ήρθαν αυτές οι κάκιστες εμφανίσεις, ανέφερε: «Αν ξέραμε την εξήγηση, θα το κάναμε. Να βρούμε ένα καλό αποτέλεσματα για να ξαναβρούμε την αυτοπεποίθησή μας».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics