ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Δεν αφήσαμε τον φίλαθλο μας στην τύχη του, τον στηρίξαμε από την πρώτη στιγμή»


Άμεση ήταν η απάντηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην επιστολή του πληρεξούσιου δικηγόρου του άτυχου φιλάθλου της ομάδας που τον περασμένο Ιούνιο ακρωτηριάστηκε από κροτίδα που έσκασε στο χέρι του στη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ.

Με επιστολή του ο δικηγόρος του άτυχου φιλάθλου κάλεσε τους διοικούντες τον Ολυμπιακό να πράξουν το αυτονόητο και να τον στηρίξουν και λίγες ώρες αργότερα η διοίκηση των “ερυθρολεύκων” απάντησε δημόσια τονίζοντας πως ήταν από την αρχή στο πλευρό του και δεν τον άφησαν στην τύχη του.

Αναλυτικά, η απάντηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι η εξής: «H KAE Ολυμπιακός, από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε πως τραυματίστηκε ο συγκεκριμένος φίλαθλος μας στο ΣΕΦ, Γιώργος Κούκιος, ο γιατρός του επιτελείου της ομάδας μπάσκετ, κ. Παπαγιαννόπουλος, βρέθηκε στο νοσοκομείο στο πλευρό του. Με το που πληροφορηθήκαμε για το περιστατικό, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αμέσως επικοινώνησαν τόσο με τον ίδιο τον φίλαθλο, όσο και με τους δικούς του ανθρώπους και με την οικογένεια του. Θελήσαμε να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε το παλικάρι και αμέσως προσφερθήκαμε να του καλύψουμε όλα τα έξοδα νοσηλείας σε δύο ιδιωτικά νοσοκομεία.
Εκείνος, όχι κακώς, για τους λόγους του, επέλεξε το Μetropolitan για κάποιον συγκεκριμένο γιατρό και σε συνεννόηση με την ΠΑΕ που το νοσοκομείο είναι χορηγός της, η ΠΑΕ Ολυμπιακός είπε πως θα καλύψει τα έξοδα της νοσηλείας. Αμέσως, από την πλευρά μας, υπήρχε άμεση επικοινωνία με τον φίλαθλο ενημερώνοντας τον πως θα είμαστε εδώ, δίπλα του, και υπήρξε και υλική υποστήριξη, την οποία γνωρίζει πολύ καλά και ο ίδιος! Μέχρι την στιγμή που εμφανίστηκε ο δικηγόρος του και είπε πως "θα μιλάτε με εμένα". Εκφράζουμε την απορία μας για τους λόγους που συνέβη αυτό, από την στιγμή που η ΚΑΕ Ολυμπιακός τον στήριξε έμπρακτα, κάτι το οποίο γνωρίζει πολύ καλά και ο ίδιος. Δεν αφήσαμε τον φίλαθλο μας στην τύχη του, τον στηρίξαμε έμπρακτα από την πρώτη στιγμή και ήμασταν δίπλα του».

Ενώ η επιστολή του δικηγόρου του άτυχου φιλάθλου ανέφερε:
«Αξιότιμοι κύριοι,
Την 14.06.2015 μετά τη λήξη του αγώνα μπάσκετ μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός που διεξήχθη στο Σ.Ε.Φ, όπου ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα, και λίγο πριν την απονομή, σημειώθηκε καταιγισμός κροτίδων και βεγγαλικών από τα πίσω και πάνω διαζώματα του σταδίου.
Μια εξ' αυτών χτύπησε και εν συνεχεία εξερράγη στη δεξιά πλευρά του φιλάθλου Γιώργου Κούκιου με συνέπεια να ακρωτηριαστεί το δεξί του χέρι και να σπάσει το δεξί του τύμπανο. Αυτό το περιστατικό βαρύτατου τραυματισμού που έλαβε χώρα σε ελληνικό γήπεδο δυστυχώς αποσιωπήθηκε παρά το γεγονός ότι η ΚΑΕ Ολυμπιακός τιμωρήθηκε πειθαρχικά.
Όλος ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού είναι στο πλευρό του ανάπηρου πλέον Γιώργου Κούκιου και απορεί πώς η διοίκηση της πρωταθλήτριας ομάδας του μπάσκετ του Ολυμπιακού δεν έχει ακόμη αγκαλιάσει και στηρίξει μετά από έξι ολόκληρους μήνες τον 31 ετών φίλαθλο και επιστήμονα Γιώργο Κούκιο. Ο μόνος φορέας που βοήθησε - τουλάχιστον ιατροφαρμακευτικά - και δίχως βεβαίως να έχει κάποια σχετική υποχρέωση ήταν η ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Η οικογένεια του Γιώργου Κούκιου αλλά κυρίως η φίλαθλη οικογένεια του ιστορικού σωματείου του Ολυμπιακού, αναμένει με αγωνία από τη διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός να πράξει το αυτονόητο.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος
Γιάννης Μαρακάκης».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics