ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Δεν θα μείνουμε απαθείς σε κακές αποφάσεις ενός διαιτητή»


Την έντονη δυσφορία της για την διαιτησία του ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 12η αγωνιστική εξέφρασε με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τονίζοντας πως δεν θα μείνει απαθής στις κακές αποφάσεις ενός διαιτητή.

Λίγη ώρα μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ και τη νίκη των “πράσινων” η διοίκηση του Παναθηναϊκού με ανακοίνωσή της έβαλε κατά της διαιτησίας του αγώνα και ειδικά του διαιτητή Χρήστου Χριστοδούλου και μεταξύ άλλων έκανε λόγο για στοχοποίηση του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη δυσφορία της για τη διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ και ξεκαθαρίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να μείνει απαθής σε κακές αποφάσεις ενός διαιτητή που είναι τόσο έμπειρος. Το πλέον απαράδεκτο είναι ότι ο συγκεκριμένος έμπειρος διαιτητής έχει επαναλαμβανόμενες κακές αποφάσεις σε βάρος μας. Επίσης, η στοχοποίηση του Ραντούλιτσα σε κάθε αγώνα αλλά και η ευκολία με την οποία χρεώνεται με τεχνική ποινή ο Καλάθης, όταν σε διαμαρτυρίες αντιπάλων οι διαιτητές γυρίζουν την πλάτη, είναι στοιχεία που προκαλούν έντονο προβληματισμό.

ΥΓ: Είδαμε το πώς σε 0,9 δευτερόλεπτα μπορούν να συμβούν δύο φάσεις και μάλιστα έξω από τη γραμμή των 6,75 μέτρων».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics