ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016

Σφαιρόπουλος: «Η άμυνα και το καθαρό μυαλό το κλειδί της νίκη μας»


Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε διπρόσωπος στη Ρόδο και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξήγησε την εμφάνιση της ομάδας του ενώ ευχαρίστησε τους φιλάθλους του Κολοσσού γιατί δεν ξεχνά την προσφορά του στην ομάδα.

Αν και οι “ερυθρόλευκοι” επικράτησαν εύκολα του Κολοσσού στη Ρόδο, η εμφάνισή τους ήταν διπρόσωπη με ένα κακό και ένα καλό ημίχρονο, γεγονός για το οποίο ο κόουτς των πρωταθλητών Ευρώπης τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Ρόδου που δεν ξεχνά την προσφορά μου στην ομάδα. Ευχαριστώ, τους έχω πάντα στην καρδιά μου. Θεωρώ πως παίξαμε καλά στην άμυνα στο μεγαλύτερο μέρος του ματς και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Το να κρατάς μια ομάδα όπως είναι ο Κολοσσός Ρόδου στους 53 πόντους στην έδρα του, νομίζω εξηγεί την εικόνα που είχαμε στην άμυνα. Στο πρώτο ημίχρονο επιθετικά δεν είχαμε την υπομονή που έπρεπε, βιαζόμασταν και έτσι αυτό μας εγκλώβισε. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε υπομονή, η μπάλα περνούσε από όλα τα χέρια και τις περισσότερες φορές κάναμε σωστές επιλογές. Στην τρίτη περίοδο πήραμε διαφορά και όταν αυτή ανέβηκε πάνω από τους δέκα όλα κρίθηκαν. Το κλειδί ήταν η άμυνά μας και το καθαρό μυαλό που είχαμε στην επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο».

Μιλουτίνοφ: «Το κλειδί ήταν η άμυνα»

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του εκ των πρωταγωνιστών της νίκης του Ολυμπιακού στη Ρόδο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος ανέφερε: «;Hταν μια σημαντική νίκη για εμάς, το κλειδί ήταν η άμυνα που παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο και η συγκέντρωση μας στην επίθεση στο ίδιο διάστημα».Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics