ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016

Λυκογιάννης: «Ήταν δύσκολο για τους παίκτες μου»


Ο Κολοσσός έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό στο πρώτο ημίχρονο όμως στο δεύτερο παραδόθηκε και ο Άρης Λυκογιάννης στάθηκε στην έλλειψη ενέργειας.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τους “ερυθρόλευκους” για την 14η αγωνιστική της Basket League ο κόουτς της ομάδας της Ρόδου αναφερόμενος στην εμφάνιση των παικτών του τόνισε: «Το ματς έχει δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο κρατήσαμε τον Ολυμπιακό χαμηλά στο σκορ, προσαρμοστήκαμε στο παιχνίδι του, διαβάσαμε καλά τις φάσεις και μείναμε κοντά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό του Ολυμπιακού και να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι του. Οι επιθέσεις μας δεν ήταν αυτές που έπρεπε. Ήταν λίγο δύσκολο για τους παίκτες μου να προσαρμοστούν και να διαβάσουν τέτοιου είδους άμυνες. Αυτό ήταν το μεγαλύτερό μας πρόβλημα. Πρέπει να βρούμε την απαιτούμενη ενέργεια τώρα για το ματς με το Ρέθυμνο».

Σαλούστρος: «Αδειάσαμε από ενέργεια και το πληρώσαμε»

Εκ μέρους των παικτών του Κολοσσού, ο Χρήστος Σαλούστρος μιλώντας και εκείνος για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ανέφερε: «Προετοιμαστήκαμε για το ματς με τον Ολυμπιακό όσο καλύτερα μπορούσαμε. Ξέραμε πως ο Ολυμπιακός, από τη στιγμή που προερχόταν από μια κακή ήττα θα αντιδρούσε. Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε να αδειάζουμε από ενέργεια, δεν ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε και το πληρώσαμε. Από αύριο ξεχνάμε το ματς αυτό και σκεφτόμαστε τη δύσκολη αναμέτρηση με το Ρέθυμνο».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics