ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016

Οι παίκτες έδωσαν παράταση ζωής στον Εργοτέλη

Παράταση ζωής για μια εβδομάδα πήρε ο Εργοτέλης καθώς οι 17 ποδοσφαιριστές που έχουν απομείνει στην ομάδα έδωσαν στη διοίκηση παράταση μιας εβδομάδας για την εξεύρεση λύσης παρότι δεν πήραν χειροπιαστές αποδείξεις για τις οφειλές που υπάρχουν απέναντι τους. Το βράδυ θα γίνει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, προκειμένου να εξαντληθούν οι όποιες πιθανότητες υπάρχουν να σωθεί ο σύλλογος.
Στη συνάντηση που έγινε το μεσημέρι της δευτέρας στο Παγκρήτιο στάδιο, οι παράγοντες του Εργοτέλη , Γιώργος Φραγκάκης και ο Γιάννης Δασκαλάκης ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές να περιμένουν μια εβδομάδα και μετά να πράξουν ότι θέλουν!
Οι παράγοντες του Εργοτέλη, μετέφεραν στους ποδοσφαιριστές ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν από τον μεγαλομέτοχο Δημητρη Παπουτσάκη, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 17 Ιανουαρίου η πώληση ενός μεγάλου ακινήτου που διαπραγματεύεται και αν η συμφωνία ολοκληρωθεί ο κ. Παπουτσάκης, θα καλύψει οικονομικά τους παίκτες.
Οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη, παρ' ότι δεν άκουσαν κάτι διαφορετικό από τις προηγούμενες φορές, αποφάσισαν να στηρίξουν για μία ακόμη φορά την ομάδα δίνοντας μια εβδομάδα παράταση στην διοίκηση του Εργοτέλη για την εξεύρεση λύσης .
Έτσι, οι 17 παίκτες που έχουν απομείνει στον Εργοτέλη, αποφάσισαν να αγωνιστούν κανονικά στο παιχνίδι της Πέμπτης για το Κύπελλο Ελλάδος με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και σε αυτό της ερχόμενης Δευτέρας με τα Τρίκαλα, στο Παγκρήτιο στάδιο, για το πρωτάθλημα της Football league.
«Αν δεν γίνει κάτι μέχρι το ματς με τα Τρίκαλα αποχωρούμε οριστικά από την ομάδα ΄΄ διεμήνυσαν στη διοίκηση οι ποδοσφαιριστές του Εργοτελη. Παντως τα πράγματα παραμένουν εξαιρετικά δύσκολα για τον Εργοτέλη καθώς έχει μείνει με 17 παίκτες, δεν έχει δικαίωμα μεταγραφών τον Ιανουάριο, ενώ δεν μπορεί πιθανότατα να ανεβάσει στην πρώτη ομάδα ποδοσφαιριστές από την ομάδα νέων του συλλόγου , καθώς δεν έχει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.

ekriti.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics