ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016

Παππάς: «Έχει πληγωθεί ο εγωισμός μας»


Οι κακές εμφανίσεις του Παναθηναϊκού είχαν και συνέχεια καθώς βρέθηκε στο -30 με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και μοιραία έφυγε ηττημένος και ο Νίκος Παππάς παραδέχθηκε πως έχει πληγωθεί ο εγωισμός των παικτών.

Μιλώντας στην κάμερα του OTE TV αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στο ΣΕΦ για την 15η αγωνιστική της Basket League ο διεθνής γκαρντ με ειλικρίνεια ανέφερε πως το οδυνηρό ξεκίνημα της ομάδας του σημαίνει έλλειψη προσωπικότητας και πως έχει πληγωθεί ο εγωισμός των “πράσινων”: «Το άσχημο ξεκίνημά μας στον αγώνα μάς στέρησε και τη διεκδίκηση της νίκης. Ο Ολυμπιακός νίκησε δίκαια, αξίζει να έχει το πλεονέκτημα έδρας. Εμείς θα περιμένουμε κάποιο στραβοπάτημα... Το γεγονός ότι μπήκαμε τόσο νωθρά σημαίνει έλλειψη προσωπικότητας. Έχει πληγωθεί ο εγωισμός μας, ο Παναθηναϊκός δεν έχει μάθει όλα αυτά τα χρόνια να δέχεται τη μία ήττα μετά την άλλη. Είμαστε οι υπεύθυνοι και θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε.
Ο τραυματισμός παύει να είναι πλέον δικαιολογία και για ό,τι πάει στραβά φταίω εγώ και όχι ο τραυματισμός. Από τη στιγμή που σε βάζει ο προπονητής σημαίνει ότι είσαι έτοιμος».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics