ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016

Αποσύρεται και ο Ολυμπιακός Βόλου!

Μετά τον Εργοτέλη και ο Ολυμπιακός Βόλου αποσύρεται οριστικά από το πρωτάθλημα της football league και δεν θα αγωνιστεί την Κυριακή με την Αναγέννηση Καρδίτσας καθώς η «επιτροπή σωτηρίας» βρήκε....«καμένη γη» στις οφειλές της ΠΑΕ και μία μη αναστρέψιμη κατάσταση.
Ενώ δεν βρεθήκαν τα χρήματα που απαιτούνταν εκδόθηκε και ανακοίνωση από τους παίκτες με την οποία ζητούν να μείνουν ελεύθεροι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση την οποία υπογράφουν όλοι οι παίκτες έχει ως εξής:
«Η θέση μας απέναντι στην ομάδα και στην ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου από την πρώτη έως και την τελευταία στιγμή ήταν ηθική και έντιμη.
Μέχρι και σήμερα περιμέναμε μία ενημέρωση είτε από τα μέλη της νέας διοίκησης είτε από τους πρώην παράγοντες του Ολυμπιακού Βόλου για το τι μέλλει γενέσθαι με την ομάδα, ώστε να αποφασίσουμε για το αν θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στον Ολυμπιακό Βόλου.
Όμως, παρά τις υποσχέσεις που μας έδωσαν, μέχρι και σήμερα δεν είχαμε καμία ενημέρωση από τους ανθρώπους εκείνους που ανέλαβαν πρόσφατα τις τύχες της ομάδας, για το αν θα επιστρέψουμε να αγωνιστούμε ή όχι.
Ως εκ τούτου ζητάμε από τους υπεύθυνους να κατανοήσουν τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, έστω κι αν δεν ευθύνονται οι ίδιοι και να υπογράψουν άμεσα τη λύση των συμβολαίων μας, ώστε να μην χάσουμε τη μεταγραφική περίοδο. Εμείς μέχρι σήμερα ήμασταν εδώ.
Τις εγγυήσεις για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι τη ζήτησαν όλοι οι παίκτες και όχι μόνο όσοι έχουν καταθέσει προσφυγή.
Ημασταν ομάδα από το καλοκαίρι και θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε ως ομάδα μέχρι την τελευταία στιγμή».
Δημήτρης Αρβανίτης
Νίκος Μπουτζίκος
Σταμάτης Καρράς
Αλέξανδρος Ζέρης
Φίλιππος Σκοπελίτης
Ανέστης Νάστος
Γρηγόρης Κυζιρίδης
Τάσος Δασκαλάκης
Σταύρος Παναγιώτου
Σπύρος Γκουγκούδης
Ντάριο Φερνάντες
Κώστας Αλαμάνης
Δημήτρης Κεσίδης
Νωρίς το μεσημέρι δηλώθηκε από την ΠΑΕ και στην ΕΠΟ η αδυναμία να αγωνιστεί την Κυριακή ....
πηγή: taxydromos.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics