ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016

Η θέση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την επίθεση στον δημοσιογράφο


Την δική της εκδοχή για την επίθεση που δέχθηκε δημοσιογράφος μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μάλαγα στο ΟΑΚΑ εξήγησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κάνοντας λόγο για μεμονωμένο περιστατικό.

Λίγες μέρες μετά την επίθεση από οπαδούς του Παναθηναϊκού που δέχθηκε ο δημοσιογράφος Λάμπρος Γκαραγκάνης στα δημοσιογραφικά θεωρεία του ΟΑΚΑ μετά τη λήξη του αγώνα της Παρασκευής(8/1) με την Μάλαγα, η διοίκηση του Τριφυλλιού έδωσε την δική της εξήγηση για το περιστατικό.

Αναλυτικά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι σταθερά και κάθετα απέναντι σε κάθε μορφή βίας, είτε λεκτικής είτε σωματικής. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Πιστεύουμε δε ότι ένα μεμονωμένο περιστατικό δε μπορεί να χαρακτηρίσει μια συνολική κατάσταση με δεδομένο ότι στα δημοσιογραφικά θεωρεία του κλειστού γυμναστηρίου του ΟΑΚΑ ουδέποτε έχει υπάρξει κατά το παρελθόν κρούσμα βίας ή επίθεσης οπαδών προς εκπρόσωπο του Τύπου. Αντιθέτως μπορούν να βεβαιώσουν και οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι ότι τους παρέχεται κάθε υλικοτεχνική υποδομή με ομάδα τεχνικής υποστήριξης ώστε να κάνουν σωστά τη δουλειά τους ενώ υπάρχει κι επαρκής δύναμη σε κάθε αγώνα για την ασφάλειά τους. Επίσης- κι αυτό το επισημάναμε σε επιστολές μας προς ΔΣ ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ- τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι όπως περιγράφονται καθώς σε εμάς δεν έφτασε (με βάση κιόλας τις μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων δημοσιογράφων) ουδεμία πληροφορία περί σωματικής βίας παρά μόνο λεκτικής. Την οποία ούτε επιθυμούμε, ούτε ενθαρρύνουμε και βέβαια δεν μας εκφράζει. Το βέβαιο είναι ότι τέτοια φαινόμενα συνολικά δεν μας εκφράζουν και θα κάνουμε τα πάντα ώστε να αποτραπούν».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics