ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016

Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό


Μπορεί να προηγείται χρονιά το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας όμως το μυαλό των φιλάθλων του Ολυμπιακού είναι στο ντέρμπι της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό και όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ από την Τετάρτη(20/1) θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια του αγώνα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του προετοιμάζονται για το παιχνίδι της Παρασκευής(22/1) με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας όμως οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έχουν ήδη στο μυαλό τους το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την προσεχή Δευτέρα(25/1) για την 15η αγωνιστική της Basket League. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός λοιπόν, ενημέρωσε πως ο κόσμος της ομάδας μπορεί από μεθαύριο να προμηθεύεται τα “μαγικά” χαρτάκια του ντέρμπι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:
«Η Διεύθυνση Εισιτηρίων της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει, ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον Αγώνα Ελληνικού Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Δευτέρα 25/01/2016 με ώρα έναρξης 19:00, θα πραγματοποιηθεί ως εξής:
Μέσω του INTERNET από το www.olympiacosbc.gr από την Τετάρτη 20/01/2016 και ώρα 10:00.
• Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 210 8938007 από την Τετάρτη 20/01/2016 και ώρα 10:00 και μέχρι εξαντλήσεώς τους.
• Από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και ΟΤΕ από την Τετάρτη 20/01/2016 (ώρα 10:00) και μέχρι εξαντλήσεώς τους .
• Από τα εκδοτήρια του Σ.Ε.Φ. την Τετάρτη 20/01/2016 από τις 10:00 – 18:00 και μέχρι εξαντλήσεώς τους.

Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο που ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλαθλους, ότι, από εδώ και στο εξής, για την αγορά κάθε εισιτηρίου με οποιαδήποτε τρόπο (internet, εκδοτήρια, δίκτυο καταστημάτων ΟΤΕ/ΓΕΡΜΑΝΟΣ, τηλ. κέντρο κλπ.) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, ο Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.
Ειδικά για την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα ήθελε να ενημερώσει, ότι, όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν εισιτήρια από τα εκδοτήρια, καλό θα ήταν να προσέλθουν έγκαιρα, για την αποφυγή συνωστισμού την τελευταία στιγμή.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10,15,20 και 25 ευρώ.
Για εισιτήρια ακριβότερων κατηγοριών και VIP, παρακαλούμε απευθυνθείτε στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και στο τηλέφωνο 210 4527600
Όλοι «Print at Home Ticket», χωρίς αναμονή, χωρίς ταλαιπωρία!
Συνεχίζεται και φέτος το πρόγραμμα αγοράς και εκτύπωσης του εισιτηρίου “Print at home”. Με αυτόν τον τρόπο, ο κάθε φίλαθλος μπορεί να εισέρχεται στο γήπεδο χωρίς καμία άλλη διαδικασία, προσκομίζοντας απλά στη θύρα το εισιτήριο που θα έχει τυπώσει ο ίδιος στο σπίτι του ή στο γραφείο του. Έτσι θα αποφεύγεται η ταλαιπωρία της ουράς για την αγορά εισιτηρίου, ο συνωστισμός της τελευταίας στιγμής και θα διευκολύνεται η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο ενώ με την εγγραφή ως μέλος του συστήματος εισιτηρίων της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, αποφεύγεται η επαναλαμβανόμενη διαδικασία προσκόμισης των παραπάνω στοιχείων με βάση και τον νέο Αθλητικό Νόμο.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΕΑ (άτομα μόνο με κινητικά προβλήματα)
Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τον αγώνα με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 25/01/2016 ενημερώνει τους φιλάθλους με κινητικά προβλήματα τα ακόλουθα:
Καλεί τους φιλάθλους να επικοινωνήσουν με την Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μέχρι και την Παρασκευή 22/01/2016, ώστε να παραλάβουν από τη θύρα 8 το DAY PASS. Όσοι δεν επικοινωνήσουν έγκαιρα, δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο.
• Προβλέπεται δωρεάν είσοδος για τους ίδιους και για τον ένα συνοδό τους
• Η είσοδος των συγκεκριμένων ατόμων θα γίνει μόνο από τη θύρα 3».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics