ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016

Κουτλουάι: «Περιμένω πως και πως»


Ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την Νταρουσαφάκα το βράδυ της Παρασκευής(29/1) θα έχει ξεχωριστή σημασία για τον Ιμπράημ Κουτλουάι, ο οποίος θα τιμηθεί από την “πράσινη” ΚΑΕ και μιλώντας για την βράβευσή του δεν έκρυψε την ανυπομονησία του ενώ τόνισε πως αισθάνεται τον Παναθηναϊκό σαν οικογένειά του.

Ο “Ίμπο” που αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους φιλάθλους και τους ανθρώπους εντός της ομάδας θα τιμηθεί το βράδυ της Παρασκευής και μιλώντας για αυτή την ξεχωριστή στιγμή στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στους “πράσινους” και τόνισε πως περιμένει πως και πως να μπει στο ΟΑΚΑ.

Ο Τούρκος παλαίμαχος που πλέον, είναι τζένεραλ μάνατζερ της Νταρουσαφάκα με την οποία θα παίξουν οι “πράσινοι” την Παασκευή, ανέφερε αρχικά¨«Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Όταν δέχθηκα το τηλεφώνημα προκειμένου να μου ανακοινωθεί η απόφαση, ειλικρινά συγκινήθηκα κι αισθάνθηκα όμορφα. Περιμένω πως και πώς να φτάσουμε στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή. Από τον Παναθηναϊκό έχω πολύ καλές αναμνήσεις και δεν αναφέρομαι μόνο στο μπάσκετ. Πέρα από τις επιτυχίες που είχαμε, έκανα κι αρκετούς φίλους με αποτέλεσμα κάθε φορά που έρχομαι στην Αθήνα να αισθάνομαι σαν στο… σπίτι μου!».

Ενώ κλείνοντας τόνισε: «Για μένα η οικογένεια Γιαννακόπουλου είναι κάτι ξεχωριστό. Μου φέρθηκαν όμορφα, έχω υπέροχες αναμνήσεις και δεν είναι υπερβολή να πω ότι τη θεωρώ οικογένειά μου. Όπως επίσης δε μπορώ να ξεχάσω την τρομερή συνεργασία με τον Μάνο Παπαδόπουλο, όλους τους ανθρώπους της ομάδας αλλά και την άριστη σχέση με τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Ειδικά τους φίλους της ομάδας ανυπομονώ να τους συναντήσω και πάλι».

Τιμή από πρώην συμπαίκτες
Εκτός της διοικητικής ηγεσίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τον Ιμπραήμ Κουτλουάι θα βραβεύσουν ακόμα και πρώην συμπαίκτες του και νυν στελέχη της Ακαδημίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και συγκεκριμένα οι Φραγκίσκος Αλβέρτης, Κώστας Τσαρτσαρής, Γιώργος Καλαϊτζής καιΓιάννης Σιούτης.

Εισιτήρια για Νταρουσάφακα 
«Εν τω μεταξύ, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για την διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της Παρασκευής αναφέροντας: Οι φίλοι του Παναθηναϊκού μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια για τον αγώνα με τη Νταρουσάφακα απ’ όλα τα σημεία πώλησης:
*Το κατάστημα viva.gr στο «The Mall Athens», Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2
*Τα καταστήματα seven spots και IANOS.
*Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr
*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.
*Πληροφορίες στο 210-6440010.
*Τα εκδοτήρια στη θύρα 10 του «Απόστολος Νικολαϊδης» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με ωράριο λειτουργίας από Τετάρτη (27/1) ως και Παρασκευή (29/1) από 10πμ ως 6μ.μ
Την Παρασκευή (29/1) από τις 5.45μ.μ και μετά θα διατίθενται εισιτήρια του αγώνα με τη Νταρουσάφακα και από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ.
***Σημειώνεται πως πλέον, βάσει της σχετικής υπουργικής απόφασης, για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics