ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2016

Χ. Μαρκόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα των τελευταίων ετών και μπορεί να σε καταστρέψει»


Ο Κόροιβος έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ όμως δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη στην Αμαλιάδα και ο Χάρης Μαρκόπουλος τόνισε πως η πρώην ομάδα του είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα των τελευταίων ετών.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για τη νέα “μάχη” με αντίπαλο τον πατέρα του, Σούλη Μαρκόπουλο, ο κόουτς του Κόροιβου ανέφερε: «Καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Ήταν ένα πολύ περίεργο και δύσκολο παιχνίδι για μας. Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ θα έρθει πολύ συγκεντρωμένος. Ίσως οι απουσίες δύο πρωτοκλασάτων παικτών, σε κάποιους να δημιούργησε την εντύπωση ότι θα είναι εύκολο το έργο μας, αλλά ας μην έχουν ασθενή μνήμη. Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα των τελευταίων ετών και μπορεί να σε καταστρέψει αν σε πάει στο παιχνίδι του. Μέχρι το τελευταίο πεντάλεπτο είχαμε τον έλεγχο στο παιχνίδι, εκεί δεν είχαμε ίσως το καθαρό μυαλό. Ο ΠΑΟΚ πήρε διαφορά και δεν μπορέσαμε να επιστρέψουμε. Έχουμε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι για να κλείσει ο πρώτος γύρος και να δούμε πως στο δεύτερο γύρο θα προστατέψουμε και την έδρα μας. Συνεχίζουμε με σκυμμένο το κεφάλι, γιατί πρέπει να δουλέψουμε. Οι παίκτες έδειξαν μεγάλη διάθεση στο παιχνίδι και δεν μπορούμε να έχουμε κανένα παράπονο από αυτούς. Κοιτάμε τον Κόροιβο και όχι ποιος είναι ο αντίπαλός μας. Το θέμα είναι να δούμε τον Μάιο εάν πετύχαμε τους στόχους μας και τι πετύχαμε».

Πουλιανίτης: «Τα αμυντικά λάθη μας στοίχισαν το παιχνίδι»
Εκ μέρους των παικτών του Κόροιβου στη συνέντευξη Τύπου έδωσε το παρών ο Στέλιος Πουλιανίτης, ο οποίος αναφερόμενος στο παιχνίδι τόνισε: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την νίκη του. Ξέρουμε όλοι ότι είναι πολύ καλή ομάδα. Ξέραμε τις απουσίες που είχαν με Βασιλειάδη και Σχορτσανίτη. Κάναμε πολύ καλή προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο είχαμε βιαστικές επιθέσεις και κάναμε λάθη στην άμυνα και αυτό μας στοίχισε το παιχνίδι».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics