ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015

Διπλή πρόκριση στους τελικούς για τα «πράσινα αστέρια» στο τουρνουά του Παναθηναϊκού (photos)


Το πρώτο τουρνουά των Ακαδημιών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, το XBOX ONE CUP συνεχίζεται στο Λουτράκι με μεγάλο ενδιαφέρον και την συμμετοχή 18 ομάδων και έφτασε η ώρα των τελικών με την συμμετοχή και των “πράσινων αστεριών”.

Με ωραία παιχνίδι και πολύ μεγάλο ενθουσιασμό από τους νεαρού αθλητές συνεχίζεται το τουρνουά των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού και σιγά σιγά έφτασε η ώρα των τελικών. Μάλιστα, σε δύο από αυτούς θα συμμετάσχουν και οι ομάδες του Τριφυλλιού.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:
«Με απόλυτη επιτυχία συνεχίζεται στις εγκαταστάσεις του SportCamp στο Λουτράκι το πρώτο XBOX ONE CUP, το οποίο διοργανώνουν οι Aκαδημίες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός!
Είναι ένα τουρνουά στο οποίο λαμβάνουν μέρος οι Ακαδημίες 18 ομάδων, με αθλητές γεννημένους από το 2002 μέχρι το 2004, που ξεκίνησε την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου.
Η αυριανή (30/12) θα είναι και η τελευταία ημέρα της διοργάνωσης όπου θα διεξαχθούν οι τελικοί για τις τρεις ηλικιακές ομάδες. Στους δύο εξ’ αυτών και συγκεκριμένα στις ηλικίες παιδιών γεννημένων το 2002 και το 2004 θα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Φυσικά, η νίκη δεν αποτελεί βασική προτεραιότητα όταν μιλάμε για νεαρούς αθλητές αλλά το να μάθουν τι θα πει «ομάδα» και να μπαίνουν στο πλαίσιο της ομαδικότητας, της συνεργασίας και της ευγενούς άμιλλας!

Παράλληλα με τους αγώνες μπάσκετ συνεχίζεται και το άκρως διασκεδαστικό τουρνουά ΝΒΑ 2Κ16 μεταξύ των παιδιών στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, όπου η XBOX έχει τοποθετήσει έξι κονσόλες!
Στο SportCamp λέιτουργεί κατάστημα PAOSHOP όπου άπαντες έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τα αυθεντικά προϊόντα της ομάδας.
Χορηγοί επικοινωνίας του τουρνουά είναι η Nova και το Leoforos.gr!».
Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics