ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2011

Ειρήνη Σκορδίλη: Αυτή είναι η σύζυγος του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη!


Με πολιτικό γάμο παντρεύονται ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης και η μνηστή του Ειρήνη Σκορδίλη.
Το ζευγάρι περιμένει με ανυπομονησία τη γέννηση του καρπού του κεραυνοβόλου έρωτά του και ξεκίνησε ήδη τις ετοιμασίες για τα παιδικά δωμάτια σε Αθήνα και Τελ Αβίβ!
Το ζευγάρι πέρασε μία μεγάλη περιπέτεια, όταν η Ειρήνη Σκορδίλη πληροφορήθηκε από τον γυναικολόγο της την τελευταία εβδομάδα
του Ιουλίου ότι υπέστη μερική αποκόλληση πλακούντα. Η σοβαρότατη αυτή επιπλοκή για τη μνηστή του Big Sofo, η οποία διανύει πλέον τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, αναστάτωσε και τους δύο.
Ο Σχορτσανίτης μάλιστα έφτασε σε σημείο να εγκαταλείψει την προετοιμασία της Εθνικής στις 2 Αυγούστου, έτσι ώστε να είναι ψυχή τε και σώματι δίπλα στην Ειρήνη. Ο γιατρός συνέστησε ξεκούραση και αποφυγή μετακινήσεων στην κοπέλα και ο Σοφοκλής μέχρι να ξεπεράσει η αγαπημένη του το πρόβλημά της δεν το κούνησε ρούπι από δίπλα της.
Ηταν συνεχώς στο πλευρό της, στο διαμέρισμά τους στη Νέα Σμύρνη και την αποχωριζόταν για λίγες ώρες καθημερινά, έτσι ώστε να προπονηθεί με τον προσωπικό του γυμναστή Κώστα Χατζηχρήστο.
Την περασμένη εβδομάδα το ερωτευμένο ζευγάρι, πληροφορήθηκε από τον γιατρό πως ο κίνδυνος της αποβολής απομακρύνθηκε κι έτσι ο Σχορτσανίτης πακέταρε τις βαλίτσες του και αναχώρησε για το Τελ Αβίβ, όπου προετοιμάζεται με τη Μακάμπι εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η Ειρήνη θα τον ακολουθήσει μόλις της ανάψει το πράσινο φως ο γιατρός, καθώς για την ώρα απαγορεύεται να μπει σε αεροπλάνο.
Βεβαίως με την πρώτη ευκαιρία θα την επισκεφθεί ο Σχορτσανίτης στην Αθήνα, όχι μόνο για να τη δει αλλά και για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Οι δυο τους είχαν προγραμματίσει να παντρευτούν το επόμενο καλοκαίρι, όμως η εγκυμοσύνη της Ειρήνης τους οδηγεί νωρίτερα στα σκαλιά του δημαρχείου, καθώς ο γάμος θα είναι πολιτικός και θα ακολουθήσει ο θρησκευτικός μετά τη γέννηση του παιδιού τους.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics