ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010

Xωρίς κόσμο η Λάρισα στον Βόλο

Δεν θα πάρει τελικά τα εισιτήρια η Λάρισα για τον εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η διοίκηση της ΑΕΛ εξέδωσε, μάλιστα, ανακοίνωση με την οποία τονίζει ότι ο Βόλος αρνήθηκε την ανταλλαγή φιλάθλων στα μεταξύ τους παιχνίδια χαρακτηρίζοντας ταυτόχρονα αναληθή τα όσα υποστήριξε πρόσφατα με ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά:

«Αναφορικά με τη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας της αναμέτρησης με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου για την 7η αγωνιστική της Super League η ΠΑΕ

ΑΕΛ 1964 ενημερώνει για τα εξής:

-Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αποφάσισε να μη χορηγήσει εισιτήρια για τις ανάγκες των φίλων της ομάδας μας για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

-Σεβόμενη τη βασική αρχή της φιλοσοφίας της περί αμοιβαίας μετακίνησης φιλάθλων, η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 κατέθεσε δύο εναλλακτικές προτάσεις α) για συμφωνία περί διάθεσης αριθμού εισιτηρίων που αντιστοιχεί στο 5% επί της συνολικής χωρητικότητας των γηπέδων των δύο ομάδων στους μεταξύ τους αγώνες β) για συμφωνία περί ανταλλαγής ίσου αριθμού εισιτηρίων (500 για τους φίλους της ΑΕΛ στο ματς της 7ης αγωνιστικής και 500 για τους φίλους του Ολυμπιακού Βόλου στον επαναληπτικό αγώνα του 2ου γύρου). Αμφότερες, ωστόσο, απορρίφθηκαν από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

-Συνεπώς, η αναφορά στην επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για το συγκεκριμένο ζήτημα: «Μετά την περίεργη στάση και εμμονή της ΠΑΕ ΑΕΛ για τη μη ανταπόδοση εισιτηρίων στον επαναληπτικό αγώνα του δεύτερου γύρου…» είναι απολύτως αναληθής, γεγονός που πιστοποιείται και από τα σχετικά πρακτικά της σύσκεψης.

-Σημειώνεται ότι, η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 εξαρχής διευκρίνισε ότι σύμφωνα με τις κατασκευαστικές προδιαγραφές του νέου της γηπέδου, η δυνατότητα φιλοξενίας για τους φιλάθλους όχι μόνο του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά και οποιασδήποτε άλλης ομάδας είναι συγκεκριμένη (500 άτομα)».

Επιμέλεια: Αγγελική Κουρεμένου

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics