ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010

Tην Παρασκευή απολογείται ο Γκοβού

Την γραπτή του απολογία θα παραδώσει την Παρασκευή στην διοίκηση του Παναθηναϊκού ο Σίντνεϊ Γκοβού.

Όπως είναι ήδη γνωστό ο Γάλλος είναι  υπαίτιος για πολλά πειθαρχικά παραπτώματα με πιο πρόσφατο αυτό του προηγούμενου Σαββάτου όταν είχε παραβιάσει το ωράριο και βρέθηκε να καταναλώνει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ σε μαγαζί της οδού Πειραιώς.

Να σημειωθεί όμως ότι το χειρότερο για τον 31χρονο  ποδοσοσφαιριστή των "πρασίνων"είναι ότι ενώ του είχαν γίνει συστάσεις πριν από εκείνο το περιστατικό τις οποίες δεν τις έλαβε υπόψη του και τώρα καλείται να πληρώσει το αντίτιμο. Μάλιστα οι πληροφορίες κάνουν λόγο  πως το πρόστιμο που θα του επιβληθεί θα είναι αρκετά... βαρύ (ίσως και πάνω από 20 χιλιάδες ευρώ) αφού ο πρόεδρος του συλλόγου  Νικόλας Πατέρας ήταν αρκετά θυμωμένος μαζί του τις τελευταίες μέρες.

Πάντως θα πρέπει  να ξεκαθαριστεί πως αυτό που γράφτηκε πως ο Γκοβού προσποιήθηκε τον τραυματία μέσα στην εβδομάδα ως αντίδραση για την στάση της ΠΑΕ δεν ισχύει . Ο Γάλλος υποβλήθηκε σε μαγνητική και εκεί διαπιστώθηκε πως πράγματι δεν έχει ξεπεράσει την θλάση στον δικέφαλο, οπότε ήταν λογικό να αισθάνεται ενοχλήσεις σε εκείνο το σημείο.

Τέλος, θέση για αυτά που συνέβησαν με τον εν λόγω 31χρονο ποδοσφαιριστή πήρε και Κάρλος φρέιτας, ο οποίος συναντήθηκε την Πέμπτη και με τον μάνατζερ του εν λόγω ποδοσφαιριστή και του ξεκαθάρισε πως πιστεύουν σ` αυτόν, αλλά δεν θα ανεχτούν παρόμοιες συμπεριφορές στο μέλλον.

Επιμέλεια: Αγγελική Κουρεμένου

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics