ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010

Συρίγος στο scorernews: Ο χρόνος θα κυλίσει υπέρ μας

Την πίστη του πως ο Απόλλων Σμύρνης θα δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο στο πρωτάθλημα της Football League 2, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με τον Κεραυνό Κερατέας, εξέφρασε  ο Σταμάτης Συρίγος με συνέντευξη που παραχώρησε στο scorernews.gr.

Ο πολύπειρος αμυντικός τόνισε μεταξύ άλλων πως αδικείται ο σύλλογος της Ριζούπολης από την έως τώρα βαθμολογική του συγκομιδή, ενώ επισήμανε πως οι ομάδες που έχουν… υγιή διοίκηση, θα είναι αυτές που στο τέλος της σεζόν θα πετύχουν τον στόχο τους.

-Στον αγώνα με τον Κεραυνό Κερατέας θεωρείς πως η ομάδα θα επιστρέψεις στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις;

«Εμείς θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μία πολύ καλή εμφάνιση και να επιστρέψουμε στις νίκες. Εκτός από αυτό όμως, η βαθμολογική θέση που βρισκόμαστε μας αδικεί, αφού έχουμε κάνει καλές εμφανίσεις, όμως δεν καταφέρει να πάρουμε τα ανάλογα αποτελέσματα. Βέβαια ακόμη δεν έχουμε φτάσει στα επιθυμητά στάνταρ απόδοσης, όμως πιστεύω ότι η πολύ καλή προετοιμασία που κάναμε θα φανεί στην πορεία».

-Ποιοι πιστεύεις πως είναι οι λόγοι που στα τελευταία παιχνίδια δεν έχετε πάρει θετικά αποτελέσματα;   

«Αρχικά, στο παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής με τον Βύζα σταθήκαμε πολύ άτυχοι. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες, όμως όταν δεν τις κάνεις γκολ, τότε μοιραία το πληρώνεις. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πιστεύω όμως, ότι ο χρόνος θα κυλίσει υπέρ μας και θα δείξουμε πόσο καλή ομάδα ήμαστε. Επίσης έχουμε στο πλευρό μας τον Κύριο Βελλή, ο οποίος μας στηρίζει συνεχώς»¨.

-Τα άτυχα αποτελέσματα έχουν επηρεάσει το κλίμα στην ομάδα;

«Όχι, γιατί ήμαστε μία καινούργια ομάδα, με πολλούς νέους παίκτες και σίγουρα χρειαζόμαστε χρόνο για να δέσουμε και για να γίνει σωστά αυτό δεν πρέπει να υπάρχει γκρίνια στα  αποδυτήρια μας».

- Όταν ξεκινήσατε την σεζόν περιμένατε να είχατε μαζέψει περισσότερους βαθμούς στις πρώτες αγωνιστικές;

«Καμία ομάδα δεν θα ήταν ευχαριστημένη με τα έως τώρα αποτελέσματα που έχουμε φέρει. Έτσι και εμείς δεν είμαστε ικανοποιημένοι, όμως πιστεύω ότι θα τα διορθώσουμε τα πράγματα».

-Ποιες ομάδες έχεις ξεχωρίσει μέχρι στιγμής στον πρώτο όμιλο;

«Ακόμη είναι πολύ νωρίς για να πούμε πως μία ομάδα έχει ξεχωρίσει. Σχεδόν όλες οι ομάδες βράζουμε στο ίδιο καζάνι, αλλά πιστεύω πως έως το τέλος του πρωταθλήματος θα αντέξουν οι ομάδες που είναι υγιείς οικονομικά». Συνέντευξη στην Αγγελική Κουρεμένου

1 σχόλιο:

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics