ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010

Φυντάνης ο νέος προπονητής της Παναχαϊκής

Ο  Ηλίας Φυντάνης  θα είναι ο νέος προπονητής της Παναχαϊκή και διάδοχος του Γιώργου Μαραντά. Ο Ελληνας τεχνικός τα βρήκε σε όλα με τον πρόεδρο του συλλόγου, Αλέξη Κούγια και την Πέμπτη αναμένεται να «πιάσει» δουλειά.


Μάλιστα η Πατρινή ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα και την πρόσληψή του. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ποδοσφαιρικής μας ομάδας αναλαμβάνει ο Ηλίας Φυντάνης.

Ο Ηλίας Φυντάνης θα πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση την Πέμπτη 14/10/2010 στο γήπεδο της Αγυιάς.

Ο Ηλίας Φυντάνης είναι ηλικίας 48 ετών, γνωρίζει άριστα τον Νότιο Όμιλο της Γ’ Εθνικής και είναι η πρώτη φορά που θα εργαστεί εκτός Αθήνας αφού τα προηγούμενα χρόνια ήταν αδύνατον να εργαστεί αλλού λόγω των αστυνομικών του καθηκόντων (αστυνομικός διευθυντής).

Ο Ηλίας Φυντάνης είναι γνωστός για το προπονητικό του ταπεραμέντο και είναι βέβαιο ότι αυτό το προσωπικό του πάθος όπως το έχει επιδείξει σε όλες τις ομάδες που εργάστηκε είναι βέβαιο ότι θα το μεταφέρει και στους παίκτες της Παναχαϊκής.

Ο νέος προπονητής της Παναχαϊκής είναι κάτοχος του ανωτέρου διπλώματος προπονητικής στην Ευρώπη, του UEFA A’ και μιλάει άριστα την αγγλική.

Ο Ηλίας Φυντάνης έχει εργαστεί σε διάφορες ομάδες Δ’ Εθνικής με κορυφαία επιτυχία την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Αίαντα Σαλαμίνας και την άνοδο στην Γ’ Εθνική μετά από 29 χρόνια, έχει κατακτήσει στον Νότιο Όμιλο της δεύτερη θέση με την Ηλιούπολη την περίοδο 2007-2008 και τα τελευταία δύο χρόνια ήταν προπονητής του Αίαντα Σαλαμίνας από τον οποίο αποχωρεί οικειοθελώς για να εργαστεί στην ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Αλέξης Κούγιας είχε επαφές με πολύ γνωστούς και εξαιρετικούς καθόλα προπονητές και κατέληξε στην επιλογή του κ. Φυντάνη λόγω της εξαιρετικής μέχρι σήμερα προπονητικής του καριέρας σε πολύ δύσκολες ποδοσφαιρικές ομάδες, την αξιοποίηση πολλών νεαρών ποδοσφαιριστών αλλά και του γενικότερου επιπέδου του αφού μέχρι και πριν λίγες μέρες ήταν αξιωματικός καριέρας της Ελληνικής αστυνομίας από την οποία αποχώρησε οικειοθελώς για να αφοσιωθεί στο προπονητικό επάγγελμα".

Επιμέλεια: Αγγελική Κουρεμένου

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics