ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010

Σουλογάνης: Εξαιρετικός ο κόσμος της Δόξας

Ο έμπειρος τερματοφύλακας της Δόξα Δράμας, Γιώργος Σουλογάνης, με συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Ώρα των σπορ», αναφέρθηκε στην ομάδα, τους φιλάθλους, τον άνθρωπο που τον έχει βοηθήσει όσο κανείς άλλο και τη δικαστική κόντρα με τον Εθνικό.


Αναφερόμενος στον προπονητή της Δόξα Δράμας, ο Γιώργος Σουλογάνης είπε: «Με τον κ. Γρηγορίου είχαμε άριστη συνεργασία και στην κοινή μας θητεία στον Εθνικό. Αυτό με έχει βοηθήσει πολύ στο να αφομοιώσω γρήγορα το πλάνο του για την ομάδα» και συνέχισε: «Ένας πολύ σημαντικός λόγος που ήρθα στην ομάδα, είναι ο γυμναστής τερματοφυλάκων, ο κ. Θεόδωρος Κάντας. Είναι ένας εκπληκτικός άνθρωπος και ένας εξαιρετικός προπονητής.

Συνεργαζόμαστε τα τελευταία δύο χρόνια και έχει συμβάλει τα μέγιστα στην αγωνιστική μου ανάκαμψη, καθώς τα προηγούμενα χρόνια, οι εμφανίσεις δεν είναι ανάλογες με αυτές των δύο τελευταίων ετών. Πάντως δεν είμαι μόνο εγώ. Η Δόξα έχει άλλους δύο πολύ αξιόλογους τερματοφύλακες, τον Καραβελίδη και τον Τοπαλίδη, που συμπληρώνουν μια πολύ δυνατή τριάδα για τα γκολπόστ. Μεταξύ μας υπάρχει υγιής ανταγωνισμός που μας κάνει ακόμα καλύτερους».

Για τη διοίκηση του συλλόγου, τόνισε: «Ο κ. Σάμιος είναι πάντα δίπλα μας. Όσον αφορά στο οικονομικό σκέλος, πληρωνόμαστε πάντα στην ώρα μας, πράγμα σπάνιο για την Ελλάδα και κυρίως για την Β’ Εθνική».

Παράλληλα, ο έμπειρος πορτιέρο έκανε ειδική μνεία στον κόσμο των «μαυραετών», λέγοντας: «Το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και δεν είναι καθόλου υπερβολή αυτό που θα πω, δεν “γύρναγε” αν δεν υπήρχε αυτή η στήριξη από τους φιλάθλους μας που βρίσκονταν στο γήπεδο. Ο κόσμος είναι εξαιρετικός. Αυτός κάνει τη διαφορά στις ομάδες της επαρχίας, γιατί βρίσκεται μονίμως στο πλευρό τους, εν’ αντιθέσει με τις ομάδες του κέντρου, που δεν υπάρχει ανάλογη ανταπόκριση».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην δικαστική του διαμάχη με την πρώην του ομάδα, τον Εθνικό: «Όταν αποχώρησα από τον Εθνικό, μίλησα με τον κ. Πηρούνια και με διαβεβαίωσε ότι σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, θα έπαιρνα τα οφειλόμενα. Ωστόσο αν και προσπάθησα δεν ήρθαμε ποτέ σε επικοινωνία και δυστυχώς, γιατί δεν μου είναι ευχάριστο, ακολούθησα την δικαστική οδό. Κατανοώ την οικονομική κρίση, αλλά περίμενα μια διαφορετική συμπεριφορά και αντιμετώπιση. Είμαι επαγγελματίας και από το ποδόσφαιρο ζω εγώ και η οικογένεια μου».

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics